Video: MMA-gruppmatch ägde rum i Polen – Avslutas med brutala knockar!

✔ Tio deltagare i buren samtidigt – fajtades fem-mot-fem! ✔ Avslutet blev kontroversiellt, trots tre domare

Polen har varit hemmet för många underliga MMA-matcher på senare tid, exempelvis Man vs. Kvinna-matchen några veckor tillbaka. Den polska galan “The War 3” som ägde rum den 27:e november var absolut inget undantag. På The War 3 fick man i en match se 10 fighters, fördelade på två grupper om fem vardera, fajta i en bur.

Matchen krävde tre domare för att hantera det stora antalet fighters. Likt andra MMA-matcher med flera deltagare blev det ena laget snabbt överväldigat så snart som en av deras fighters föll. Det vita laget förlorade matchen, men krigade på ända in till slutet.

Videon av det brutala nederlaget spred sig snabbt på social media, och gav upphov till starka reaktioner!


HETAST JUST NU


De tre domarna hann inte ingripa i tid – vilket resulterade i ett kontroversiellt avslut

Med så många fighters att handskas med blev det mycket svårare än vanligt för domarna att hålla koll på händelserna i matchen.

Det hela resulterade i att flertalet fighters i det förlorande vita laget fick ta emot mycket mer stryk än nödvändigt. Vid ett tillfälle tvingades en medlem i det vita laget ta sig an tre motståndare samtidigt. På andra sidan buren fick en av hans lagkamrater ta emot brutal ground-and-pound, trots att han redan blivit knockad.

Galan kritiserades skarpt på social media till följd av det kontroversiella avslutet i gruppmatchen. Matchen var inte den enda gruppmatchen för kvällen. Tidigare fick man även se en match med mellan två lag med två fighters vardera. Det här hade en användare på Twitter att säga om den stora gruppmatchen:

– Knocken och slagen därefter, vid runt 17 sekunder i videon, ser ut som mordförsök. Tre domare är inte tillräckligt för dessa (matcher).

En av de tidigare gruppmatcherna var även den kontroversiell.

Vad tycker du om denna typ av MMA-match – borde det förbjudas helt och hållet?

 


Missa inte: Khamzat Chimaev utklassar storstjärnorna utifrån särskild statistik


Speltips inför UFC Vegas 44

Snart kommer legendaren José Aldo tillbaka till buren för sin tredje match under de senaste 12 månaderna. Aldo har sett otroligt bra ut på senare tid, med segrar över skickliga bantamviktare såsom Marlon Vera och Pedro Munhoz. Nu vill han fortsätta segertåget – med siktet på titeln!

Motståndaren blir spännande Rob Font, som med sin skarpa boxning nyligen besegrat forna bantammästaren Cody Garbrandt. “Junior” Aldo blir säkerligen Fonts tuffaste motstånd hittills. Den forna fjäderviktsmästaren Aldo är otroligt snabb med nävarna även i bantamvikt, och har lite extra krut i slagen jämfört med de allra flesta bantamviktare!

Trots det är legendaren underdog inför mötet. Du som är Aldo-fan har därmed en riktigt spännande match att se fram emot – och med en tippning på stridstestade Aldo kan du göra matchen ännu mer nervkittlande!

 Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...