Video: Nate Diaz pratar med presskåren efter förlusten: “I’ll fight at 155, it’s all good”

Nate Diaz gjorde ingen besviken när han äntrade ringen för att ta sig an Conor McGregor en andra gång. Se vad Diaz hade att säga den samlade presskåren efter att han fått reda på domslutet som gick i McGregors favör.

Det var en mörbultade Nate Diaz som mötte presskåren backstage efter förlusten mot Conor McGregor. Det var en jämn fight som efter fem ronder blev tvungen att avgöras av domarna som gav vinsten till irländaren.

Se hela intervjun med Diaz här nedan:

Omslagsbild: Christian Petersen/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
22 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  21 August 2016 at 09:28

  Otroligt hur en människa kan sjunka. Alla hans argument är fattiga argument. Om Conor sprang, då borde han själv vara mer aktiv och jaga honom inte efter fighten säga att det där borde vara gultkort. Sen att skylla på skador är det lägsta man kan göra, hur vet vi att Conor inte hade skador efter alla ronder han kört och efter alla ronder han kört på marken. Alla fighters kommer in med skador åt höger och vänster. Varför skulle Nates vara värre än Conors? Sen det näst mest patetiska är att han tycker att han vann men baserar det på skräp argument. Men det lägsta och mest patetiska är att han inte vill ta någon annan fight än denna. Han tom säger ta din tid, gör det du måste göra sen kör vi igen. Det där är värre än Tyron Woodley som åtminstone har ett bälte när han börjar ställa krav. Nate har precis förlorat mot en mindre man i en högre viktklass där alla fördelar fysiskt var på Nates sida. Sen så vad gäller Chris Avila så är det enda positiva att han är ung, så kanske med tiden så kan han utveckla allt, för jag såg inte en enda grej som han va bra på. Ingen bra boxning, ingen bra brottning, helt usla sparkar, helt usel på att checka sparkarna, ingen bra grappling vare sig på topp position eller när det va klinch och han va otroligt trög, långsam och hade ingen explosivitet. Chris måste bli bättre på i stort sett allt men det är väl iaf bra att han är ung. Så kanske han hinner bli bra. Men när Nate säger att Artem didnt do shit då måste han ha missat skadan som Chris hade på benet.

  Team Mcgregor 2 and Team Diaz 0. Nu är det ingen som snackar om touch but eller snackar i termer som who are your training partners? Eller iaf Diaz kan aldrig mer ta upp de två argumenten igen. Ett sista möte jag vill se i team vs team är Gunnar Nelson vs Nick Diaz. Ska Nick rädda lite kvar av hedern för laget eller ska Gunnar sätta spiken i kistan och göra det till 3-0? Bara det kan sälja en hel del.

  • erki
   21 August 2016 at 10:02

   Är du ett troll?

   • John
    21 August 2016 at 10:08

    Har du inte fattat det än???

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    21 August 2016 at 10:19

    Nej absolut inte kolla på alla mina kommentarer och du kommer märka att jag inte är det.

  • Zoran
   21 August 2016 at 10:33

   Du är patetisk. Du beter dig som en 14 årig flicka som gapar åt folk som kritiserar Justin Bieber. Är Connor din Bieber. Enligt mig vann Connor bara en rond! Han vände ryggen och sprang iväg från Diaz många gånger!

   • Wazzup
    21 August 2016 at 11:48

    Överdriv inte! Conor rond 1,2 å 4. Conor hade mer significant strikes och slog ner han nate 3 gånger. Han vann men hade inte blivit förvånad om det hade blivit oavgjort.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    21 August 2016 at 10:14

    Patetisk kommentar. Om jag är den du säger så är du den bittra hataren och det är fan värre.

    • Zoran
     22 August 2016 at 04:50

     Du har ingen verklighetsuppfattning alls och är bara löjlig. Jag är varken bitter eller känner hat mot varken dig eller Connor. Tvärtom tycker jag synd om dig för att du mår säkert jättedåligt och behöver hävda dig genom att snacka en massa skit på nätforum.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      22 August 2016 at 05:13

      Hävda mig skulle jag inte kalla det. Jag vinner ju ingenting på det här. Jag tycker bara att jag hejar på rätt person och uttrycker mina åsikter på nätet när jag inte har något bättre för mig. Vilket har varit mycket på senaste tiden, inte bara om Conor utan rent allmänt.

  • carabinieri
   21 August 2016 at 12:42

   Hur kan du vara butt hurt när din älskling vann? Conor vann ju helt klart, men var lite passiv i se sista. Artem Lobov? Allvarligt… T.o.m. jag hade vunnit över Chris Avila.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    21 August 2016 at 10:09

    Handlar om att jag tycker dammarna va råttor som inte gav enhälligt domslut. Vad gäller Chris så håller jag med dig, men varför öppnade Nate munnen då? Han borde aldrig ha gjort det.

  • Pierre Persson
   21 August 2016 at 03:37

   Du verkar ha någon form av hjärnskada, be din vårdare att säga upp ditt internetabonnemang.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    21 August 2016 at 09:41

    Hahahaha den va bra. Men när man har rätt så har man rätt och det är alltid skönt.

 • Rolander
  21 August 2016 at 01:52

  Frågan är vad bevisade Mcgreggor med nattens vinst? Att han har luckor? Att hans cardio inte är den bästa? Vet inte om det hade varit bättre att skippa den här matchen. Han fick ta emot ganska mkt stryk.

  Jose Aldo lär ju gnugga händerna och skippa att ruscha nästa gång dom möts. Var nog win win för Diaz.

  • Kevin Sundqvist
   21 August 2016 at 05:05

   Diaz var ju den som tog emot överlägset med stryk, bara jämnför hur dom båda ser ut efter matchen.

   25 miljoner i lön samt en tredje match i siktet för att tjäna ännu mer pengar.

   Han bevisade att han klarade 5 ronder mot en Lightweight/welterweight veteran när han aldrig gått över 3 någonsin.

   Han bevisade sig att han lärde sig enormt mycket av sin förlust och kom tillbaka starkare.

   Tycket att Diaz såg minst lika trött ut som McG de sista ronderna och han skall även vara känd för att ha bra kondis.

   • RVP_ZLATAN
    21 August 2016 at 05:46

    han visa att han inte är någon champ fighter…

   • Rolander
    21 August 2016 at 06:35

    Lärde sig mkt av sin förlust? Som vad? Att inte spela Allan? Han gasade ju efter 2 ronder. Mcgreggors aktier steg ju inte direkt efter den här matchen.

    Imponerande att han kunde bita ihop köra vilket han inte gjorde sist utan gav upp.

    1-1 i matcher där Diaz ändå avgjorde sin match. Nää han borde skaffa sig en manager som säger åt han att undvika den här typ av matchning.

    Visst 25-30 mill men ingen kropp klarar många matcher av den här typen.

    Nästa match är ju titelförsvar eller lämna titeln. Och där väntar en taggad Aldo som garanterat inte kommer göra samma misstag som sist. Det blir nog en grym match.

    • Tahsin Thainus
     22 August 2016 at 01:28

     Vad gaggar du om? Det är hundratals miljoner på spel, och du yrar om det sportsliga? Folk ville se den fighten, fans ville se den fighten, de själva ville ha fighten.

     “Mcgreggors aktier steg ju inte direkt efter den här matchen.” Är du en aktiemäklare nu helt plötsligt? Vart är ditt underlag? Vart kommer din hallucination ifrån? Någon tillförlig källa, annat än din igorans? Somna om, tack

  • carabinieri
   22 August 2016 at 05:25

   Ja, och för att bli 1-1 i fel viktklass med en snubbe som skvalpar runt i mitten av lättviktsklassen. Värt.

  • dsa
   23 August 2016 at 12:44

   Diaz kommer inte skippa nåt nästa gång dom möts.
   Bägge bröderna kör sin “rakt på som en skördetröska-stil”. Det är därför dom är underhållande fighters. Men om inte deras stil ändrats nämnvärt senaste 10 åren, så kommer inget att ändras eller skippas till nästa möte. Nate kommer fightas på samma sätt som alla andra gånger..

 • Val Venis
  21 August 2016 at 08:46

  Shit det låter inte bra när han pratar, och då menar jag inte det han säger utan hur det låter. Han måste börja skydda sig bättre än att ta emot så mycket hårda slag mot huvudet. Säger inte att han är Fábio Maldonado men fortsätter han så här så lär han bli. Han är en tuff jävel men vette fan hur tufft det är att om 5 år om han fortsätter i samma riktning.

 • Headown
  22 August 2016 at 10:14

  Got 2 love Diaz. Så skön personlighet och “game” fighter.

 • Svara