VIDEO: Paddy Pimblett hamnar i bråk med UFC-kollegan – på hotellet!

✔ Paddy "The Baddie" Pimblett konfronteras av UFC-kollegan och hans vänner! ✔ "JAG VARNADE DIG!"

Ilia Topuria och Paddy Pimblett hamnade i ett hetsigt gräl inför helgens UFC London.

Italien - Serie A

Juventus vs Bologna
Odds 1.57 - 6.00
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Bråket tog vid på värdhotellet i tisdags och är resultatet av att de båda UFC-atleterna ägnat sig åt otrevligheter på sociala medier under närmare ett år. Det utbyttes slag och kastades flaskor men inget allvarligt hände mellan de båda atleterna innan de särades av lagkamrater och säkerhetsvakter.

 – Jag varnade dig, skrev Topuria på Twitter. Det här är vad som händer när du inte respekterar mig och mitt land! Du såg mig och ville hälsa för att du sket på dig… Du borde tacka mitt team för hade det inte varit för att de skilde oss åt så skulle jag ha tagit huvudet av dig.

Det skulle inte ta lång tid för Pimblett att ge ett hånfullt svar på tal.

 – Föreställ dig att försöka attackera någon som är ensam med fem av dina polare och du landar inte ett enda slag och får en flaska handdesinfektionsmedel i huvud, skrev Pimblett. Din lilla clown, försök inte spela som om du gjorde något när du sket i byxan och låtsade som att dina polare höll tillbaka dig, din tönt.

– Ilia Topuria, visa världen hur du går mot mig och jag står pall mot hela sex stycken av er och sen när du börjar slå så väjer jag undan och träffar ditt huvud med en flaska handdesinfektionsmedel, din lilla mask.


HETAST JUST NU


Varför bråkade UFC-fighters Paddy Pimblett och Ilia Topuria?

Bakgrunden till bråket mellan Paddy Pimblett och Ilia Topuria härstammar från kommentarer som Paddy “The Baddie” skrev om kriget mellan Ryssland och Georgien.

För när det stod klart att den före detta Cage Warriors-mästaren Paddy skrivit kontrakt med UFC så var UFC-svensken Guram Kutateladze inte sen på att utmana honom. Guram är född i Georgien men spenderade många år av sin uppväxt i Ryssland och tävlar för Sverige i UFC.

Pimblett tog Gurams utmaning som en förolämpning och en hetsig ordväxling utbröt. I samband med deras ordkrig skrev Pimblett flera kommentarer där han refererade till konflikten mellan Georgien och Ryssland på ett hånfullt sätt.

I en intervju med MMA Junkie förklarade Topuria att Pimbletts kommentarer var extra upprörande då han har familjemedlemmar som dött i kriget.

 – Min reaktion är att någon tar det här som ett skämt när många oskyldiga människor dog i det kriget, sade Topuria. Vi pratar om barn och människor som inte hade något med det att göra. Så för någon att skratta åt det… Och det är också ett smärtsamt ämne för mig eftersom mina familjemedlemmar dog i det kriget och många av mina landsmän… Så det är inget som gläder mig och där började allt.

– Vad kan jag säga om någon som gör narr av det? Han är en idiot och omogen. Om han tror att jag kommer att ta ett steg tillbaka när jag ser honom, då har han fel. Han måste be att våra vägar inte korsas för jag kommer att bli galen (om jag ser honom).

Sagt och gjort, deras vägar korsades och de hamnade i ett gräl som hade kunnat sluta värre än det gjorde.

Både Pimblett och Topuria tävlar under helgens huvudkort på UFC London. Pimblett tar sig an Rodrigo Vargas i fjäderviktsklassen medan Topuria möter Jai Herbert i lättvikt.

Kolla in tider och matchkort inför UFC London här!


Missa inte: De fem bittraste hatmatcherna i UFC genom tiderna!


Speltips inför UFC London: Volkov vs Aspinall

I helgen kommer UFC att återvända till London för första gången sedan 2019 och bjuder på ett spännande matchkort med flera brittiska stjärnor! I huvudmatchen ser vi tungviktarna Alexander Volkov och Tom Aspinall ryka ihop i hopp om att klättra uppför rankingen.

Rysslands Volkov innehar sjätteplatsen och har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Aspinall har i sin tur sju raka vinster – alla via avslut! Fyra av dessa är i UFC och 28-åriga Aspinall spås en ljus framtid i tungviktsklassen! 

Först måste han dock ta sig förbi Volkov som endast förlorat mot divisionens toppskikt! Tror du att Volkov stoppar ytterligare en lovande talang eller kommer Aspinall att ta hem karriärens största vinst inför hemmapubliken? 

Varför inte satsa en slant på din favorit tillsammans med MMAnytts samarbetspartner bet365? I skrivande stund är det ett jämnt lopp på oddsen då båda fighters har samma odds inför UFC London.

Spana in oddsen inför det laddade mötet här nedan och kika dessutom närmare på vår oddsjämförelse för att ta del av de grymmaste MMA- och UFC-oddsen just nu!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Juventus vs Bologna

 

1.57 – 6.00

 

2 Oktober | 20:45 | Italien – Serie A


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Paddy PimblettSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara