Pannie Kianzad Katharina Lehner The Ultimate Fighter TUF 28 Heavy Hitters UFC MMA WMMA MMAnytt
Pannie Kianzad (höger) under matchen mot Katarina Lehner. Foto: Viaplay

Video: Pannie Kianzad avslöjar drömmotståndaren i UFC

✅ I ett klipp från Nachos & MMA berättar svenskan om TUF 28, att möta en f.d UFC-mästarinna, UFC 229-kaoset och mycket mer!

Intervju med Pannie Kianzad från Nachos & MMA

I ett klipp från det andra avsnittet av Nachos & MMA intervjuar Sebbe och Omar den svenska Ultimate Fighter-deltagaren Pannie ''Banzai'' Kianzad om TUF 28, drömmotståndare i UFC, UFC 229-kaoset och mycket mer!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 12 november 2018

I det andra avsnittet av MMAnytts nya talkshow; Nachos & MMA med Sebbe och Omar gästade ingen mindre än den svenska bantamviktaren Pannie “Banzai” Kianzad, som just nu är en av semifinalisterna i den pågående säsongen av The Ultimate Fighter.

Se avsnitten här: 

Skånskan berättade om sina upplevelser i TUF-huset, hur serien klipps samt bandet hon fick med sina lagkamrater. Hon har dock siktet inställt på UFC och har goda chanser att ta sig dit. När Kianzad tillfrågades om en drömmotståndare i UFC hade hon en särskilt fighter i tankarna: den forne bantamviktsmästarinnan Holly Holm.

“Faktiskt, jag har haft en dille om att möta Holly Holm. Jag tycker det är rätt ballt, ja. Jag har sagt det till [min pojkvän] Ilaz också, jag har haft en dille om att möta Holly Holm, hon är bra. Fan, nej, jag hade velat möta henne, hon är grym. Jag gillar sådana här matcher…någonting man kan bli ihågkommen för, det är också en stor anledning till att jag mötte [Sarah] Kaufman. Jag bara ‘shit, jag har sett upp till Kaufman ända sedan jag började’ och jag bara tänkte ‘fan, nu ska jag möta henne’ – jag tycker det är så ballt. 

Jag vet att jag har en väldigt lång väg kvar, speciellt nu jag har precis kommit in i en ny era av mitt fightingliv, men det är så mycket jag vill göra innan jag slutar också, många fighters jag vill möta.” 

Den tidigare bantamviktsmästaren Holly Holm. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

RELATERAT: Video: Varför vi alla bär ansvar för UFC 229-kontroversen

Kianzad kommenterade även kaoset som skedde i samband med Khabib Nurmagomedovs titelförsvar mot Conor McGregor under UFC 229.

“Det är så jävla svårt. OK, ja, det var fel att hoppa ut…jag tyckte faktiskt inte det var Khabib som gjorde det värsta, det värsta var faktiskt såklart att kompisen gick och slog Conor i bakhuvudet. Det tyckte jag utlöste allting. Om Khabib bara hade hoppat ut och hoppat på han Dillon [Danis], det är helt fint.” 

Den fullständiga intervjun kan ses ovan, missa inte ett nytt avsnitt av Nachos & MMA denna veckan!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...