VIDEO: Sadibou Sy vidare till kvartsfinal – Via imponerande KNOCKOUT!

🎦 VIDEO: SE AVSLUTET! ✅ Svensken tar sig vidare till PFLs slutspel - möter den sin forne motståndare ✅ Har chansen att bli mångmiljonär

PFLs mellanviktsturnering är i full gång och Sadibou Sy var Sveriges sista hopp då han inatt (svensk tid) begav sig in i buren för att möta den före detta UFC-fightern Caio Magalhaes. Sy hade förlorat sin första match och var tvungen att ta hem en seger för att avancera vidare i miljonturneringen och det gjorde han – med råge!


Tidigare: Svenske Sadibou Sy STOR underdog inför nattens match mot UFC-veteranen


Sadibou Sy vinner via KO i första ronden

Inte nog med att Sy var tvungen att ta hem segern mot en erfaren toppfigher för att avancera vidare, han var också kraftigt nederlagstippad inför mötet.

Att oddsen var emot honom såg dock inte ut att påverka Pancrase Gym-fightern från Stockholm då han redan i första ronden landade en spark som fick brasilianaren att tappa fotfästet.

Därefter inledde Sy en kraftfull attack som blev slutet på matchen:

Vinsten gav Sy sex poäng i PFLs rankingsystem och han går in på femteplats i turneringens slutspel. Där kommer han att på nytt att möta Bruno Santos, samma motståndare som han mötte den 5 juli.

Första matchen slutade i en domslutsförlust för Sy men matchen var jämn och kom slutligen att avgöras på mattan i de senare ronderna. Nu kommer den Stockholmsbaserade svensken att få chansen att hämnas sin förlust och klättra vidare till finalen där en prispott på en miljon USD (ca. 9 miljoner kronor) väntar vinnaren.

Sy vs. Santos 2 kommer att ta vid den 20 oktober i Washington, DC. Såhär ser slutspelet ut inför nästa runda:

Sadibou Sys segervintervju

Det var en nöjd Sy som efteråt pratade med presskåren där han kunde avslöja att det var hans ringhörna som gjorde honom uppmärksam på den huvudspark som slutligen vann honom matchen.

Hör Sy berätta om avslutet, hans motivation och sin kommande returmatch mot Bruno:

Kategorier
Sadibou SySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara