VIDEO: Här stryper säkerhetsvakten Dillon Danis – innan polisgripandet!

✔ Videon visar hur "El Jefe" försöker klappa ut! ✔ Står anklagad för förargelseväckande beteende!

Uppståndelsen kring Dillon Danis fortsätter då en ny video visar hur Bellator-stjärnan blir strypt av en säkerhetsvakt innan polisingripandet!

“El Jefe” Danis är en väldigt meriterad brasiliansk jiu-jitsu utövare, vilket självklart ger en ytterligare spin på händelsen. Danis blev i helgen gripen och står nu anklagad för förargelseväckande beteende i en New Jersey-bar.

Kort efter incidenten började den första videon cirkulera som visar hur Danis stretar emot när han blir omhändertagen av polis. Även ett så kallat mug shot släpptes och Danis tog till sociala medier för att kommentera händelsen.

Nu kommer ytterligare en video som visar vad som hände med Danis innan han blev handfängslad. Där får man se hur Bellator-fightern ligger på golvet med en säkerhetsvakt bakom sig. Den oidentifierade säkerhetsvakten säkrar vad som ser ut att vara en rear-naked choke som får Danis att klappa.

Därefter kommer ytterligare en säkerhetsvakt och en person som hjälper till att omhänderta Danis. Kolla in händelseförloppet nedan.HETAST JUST NU


Är Dillon Danis fortfarande skadad?

28-åriga Dillon Danis är kanske mest känd för att vara träningspartner och vän med Conor McGregor. Efter en gedigen bakgrund som grappler tog han steget ut till MMA då han skrev kontrakt med Bellator.

Efter två submission-vinster under 2o18-2019 har Danis inte lyckats ta nästa steg i sin MMA-karriär. Han skulle ha tävlat i början av 2020 men en knäskada satte stopp för hans retur till buren. Han har sedan dess opererats och kan ses med en benskena i videon. Det är dock oklart om det är från hans tidigare skada eller om han skadat sig på nytt.

Enligt MMA Fighting kommer Danis att behöva besöka rätten den nittonde oktober för att stå till svars för sina handlingar i helgen.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
BellatorDillon DanisSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...