VIDEO: Se Gabi Garcias olagliga fotbollssparkar mot den betydligt mindre motståndaren

Gabi Garcias gick under dagen match mot en mycket mindre motståndare i Japan - som slutade i en No Contest efter hennes regelvidriga fotbollssparkar.

Bara i Japan…

Under dagen gick 2017 Shoot Boxing Girls S-Cup av stapeln i Tokyo, där den flerfaldiga BJJ-världsmästarinnan Gabi Garcia (4-0 MMA) återvände till buren för ännu en “freak show”.

Denna gång tävlade brasilianskan i Shoot Boxing-regler och för motståndet stod den japanska veteranen Megumi Yabushita (19-23 MMA) – som var betydligt mindre.

Gabi Garcia (vänster) bredvid motståndaren Megumi Yabushita.

ANNONS

Brutala fotbollssparkar

Matchen avgjordes tidigt efter brutala regelbrott från Garcias sida. Brasilianskan slängde först en riktigt hård, otillåten fotbollsspark och varnades av domaren – innan hon kort senare gjorde om samma sak. Efter två brutala fotbollssparkar kunde Yabushita inte fortsätta, vilket ledde till att matchen slutade i en No Contest.

Se hela matchen i videon ovan! Avslutet följer nedan.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
 • Erik Hellborg
  7 July 2017 at 09:36

  For fuck’s sake

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...