Video: Se hela matchen mellan Khamzat och Jack Hermansson!

✔ Spana in matchen MMA-världen talar om!

Det var en fullspäckad helg för svensk kampsport! En av de överlägset största matcherna rent internationellt sett är mötet mellan de svenska UFC-stjärnorna Khamzat Chimaev och Jack Hermansson.

Herrarna möttes i fristilsbrottning i huvudmatchen på Bulldog Fight Night 9 i Göteborg i fredags. Det var en gala utan dess like som innehöll MMA, boxning, thaiboxning och den uppmärksammade kändismatchen mellan Joakim Lamotte och Victor de Almeida.

Khamzat vs Hermansson var dock den perfekta huvudmatchen att annonsera internationellt. Bägge fighters var taggade och satte igång matchen innan kamerateam ens hade lämnat buren! Det var en fartfylld och spännande match men Khamzat, som har en bakgrund i just fristilsbrottning, hade ett övertag och plockade i slutändan hem matchen på poäng.

Se mötet nedan!


HETAST JUST NU


Video: Khamzat vs Jack Hermansson i fristilsbrottning

 


Missa inte: Khamzat utmanar vinnaren i delade huvudmatchen från UFC Vegas 43!


Speltips inför UFC Vegas 44

Snart kommer legendaren José Aldo tillbaka till buren för sin tredje match under de senaste 12 månaderna. Aldo har sett otroligt bra ut på senare tid, med segrar över skickliga bantamviktare såsom Marlon Vera och Pedro Munhoz. Nu vill han fortsätta segertåget – med siktet på titeln!

Motståndaren blir spännande Rob Font, som med sin skarpa boxning nyligen besegrat forna bantamviktsmästaren Cody Garbrandt. “Junior” Aldo blir säkerligen Fonts tuffaste motstånd hittills. Den forna fjäderviktsmästaren Aldo är otroligt snabb med nävarna även i bantamvikt, och har lite extra krut i slagen jämfört med de allra flesta bantamviktare!

Trots det är legendaren underdog inför mötet. Du som är Aldo-fan har därmed en riktigt spännande match att se fram emot – och med en tippning på stridstestade Aldo kan du göra matchen ännu mer nervkittlande!

 Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...