VIDEO: Se Jack Hermansson säkra vinsten med BRUTAL ground and pound!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Här vinner svenske "The Joker" över veteranen - trots brutet revben! ✅ Regnar ner med stenhårda slag på marken! ✅ Bryter ner i tårar av glädje - och enorm smärta!

Nyligen såg vi den Norge-baserade svensken Jack Hermansson kriga sig igenom stor smärta och avsluta den tidigare titelutmanaren Thales Leites via teknisk knockout på UFC 224: Nunes vs. Pennington i Rio de Janeiro, Brasilien.


LÄS MER: HAN GÖR DET! Jack Hermansson avslutar Thales Leites efter GALET krig!


Trots att han bröt revbenet i den första ronden så krigade “The Joker” sig igenom en riktigt tuff andra rond där han var oerhört nära att bli strypt med en armtriangel, varpå han gick ut aggressivt i den tredje och sista ronden där han så småningom lyckades säkra vinsten med stenhårda slag på marken.

Se avslutet i videon nedan!

UFC 224: Leites vs Hermansson

Wow! What heart! Jack Hermansson fights through injury to finish Thales Leites at #UFC224

Publicerat av UFC den 12 maj 2018

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Jack HermanssonSenaste NyttUFC 224

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...