VIDEO: Se Jimi Manuwas sanslöst brutala knockout mot “OSP”

Återupplev Jimi "Poster Boy" Manuwas knockoutvinst över Ovince Saint Preux!

Under förra årets UFC 204: Bisping vs. Henderson ställdes engelsmannen Jimi Manuwa mot den då topp 5-rankade amerikanen Ovince Saint Preux på huvudkortet. En match där “Poster Boy” med andra ord hade chansen att slå sig in i toppen av den lätta tungvikten.

Manuwa fick det en aning svårt i den första ronden – men kom tillbaka med stil i den andra då han lyckades avsluta “OSP” med en riktigt brutal kombination. Återupplev knockoutvinsten i videon ovan!

ANNONS

Möter Volkan Oezdemir i helgen

Manuwa, som idag tränar på Allstars Training Center i Stockholm tillsammans med namn som Alexander “The Mauler” Gustafsson, återvänder till buren nu i helgen. Han kommer nämligen ta sig an den stigande österrikaren Volkan Oezdemir under lördagsnattens UFC 214: Cormier vs. Jones 2 – årets största UFC-gala hittills.

Vid vinst är det mycket möjligt att engelsmannen, som just nu rankas på tredje plats i divisionen och kommer in med två raka segrar i ryggen, får chansen att utmana om bältet.

Kategorier
Jimi ManuwaSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara