Video: Se “Platinum” Mike Perry rusa mot buren efter Darren Tills vinst

Mike Perry blev utmanad av Darren Till under helgens gala och accepterar utmaningen trots att han redan har en match inbokad.

Mike Perry var på plats när Darren Till avslutade Donald Cerrone men hamnade själv i rampljuset då han blev utmanad av den 24-åriga engelskmannen, något som fick honom att rusa fram till buren och utbyta några hätska fraser med Till.

Möter Ponzinibbio härnäst

Perry är för närvarande inbokad för att möta Santiago Ponzinibbio den 16 december under UFC on Fox: Lawler vs. dos Anjos. Det hindrade dock inte honom från att anta utmaningen och lova att han ska ta sig an Till efter sin december-match.

“Platinum” har för närvarande två raka vinster efter att ha knockat Jake Ellenberger och Alex Reyes och tagit hem två Performance of the Night-utmärkelser. Han har endast en förlust i sin professionella MMA-karriär och den kom mot Alan Jouban i slutet av 2016.

Till är fortfarande obesegrad med sexton vinster i buren.

 

Vill du se Perry vs. Till?

 

Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...