VIDEO: Se RMM-Jonas få stryk av Zebaztian Kadestam!

I sin senaste video beger sig Random Making Movies till Pancrase Gym. Efter att ha testat på lite MMA-träning valde Jonas från humorgruppen att sparras med Zebaztian Kadestam - vilket så klart inte gick något vidare för honom...

Humorgruppen Random Making Movies (RMM) har gjort sig kända som några av Sveriges främsta YouTubers, med allt från sketcher till videobloggar och olika tuffa utmaningar som de ställer upp på.

I deras senaste video beger sig gruppen till MMA-klubben Pancrase Gym i Stockholm, där Jonas Andersson tränar ett pass med PXC-mästaren och ONE Championship-fightern Zebaztian “The Bandit” Kadestam.

Efter lite uppvärmning samt lätta drillar valde Jonas sedan att utmana Zebaztian. Först skulle de grapplas – där “The Bandit” drog ut honom på några sekunder. Och sedan skulle de köra stående – vilket inte heller gick något vidare för Jonas…

Kolla in hela videon ovan!

RELATERAT: MMA vs. Karate – se bröderna Enkamps underhållande sparring!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
RekommenderatSenaste NyttUnderhållning

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...