VIDEO: Se Rousimar Palhares bli brutalt avslutad i Ryssland

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Aliaskhab Khizriev gav aldrig "Toquinho" en chans att komma in i matchen ✅ Ny interim-mästare i weltervikt

Brasilianen Rousimar “Toquinho” Palhares (19-9) är en av MMA-världens mest kontroversiella figurer under de senaste åren. Hans tendenser att inte släppa submissions – i kombination med ett brutalt rykte som heel hook-expert har gjort honom till en riktigt skräckinjagande fighter.

Det bet dock inte på Palhares senaste motståndare – den obesegrade ryssen Aliaskhab Khizriev (12-0) som under fredagen mötte Palhares i en match om interim-titeln i weltervikt på Fight Night Global 85. Palhares missade vikten inför matchen och kunde således inte vinna någon titel.

Vikten skulle dock komma att spela mindre roll då Palhares redan i de öppnande sekunderna av matchen träffades av en huvudspark som skakade honom. Khizriev var fortsatt aggressiv med slag på marken och domaren gav Palhares alla chanser att återhämta sig.

När domaren till slut bröt matchen var Khizrievs tolfte vinst i rad ett faktum och han korades till Fight Night Globals interim-mästare i weltervikt. Se hela matchen nedan!

Kategorier
Rousimar PalharesSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]