VIDEO: Skurken försöker stjäla UFC-fighterns bil – Blir knäad i huvudet!

✔ Proffsfightern ångrar sig: "Ville avsluta med lite ground-and-pound!"

En tjuv såg sin möjlighet när UFC-fighter Jordan Williams lämnade sin bil olåst, men resultatet var säkerligen inte det önskade!

På sin Instagram delar Williams en övervakningsvideo som visar hur han besöker en bensinstation. När Williams går i stationens närbutik så ser en tjuv sin möjlighet och hoppar in i förarsätet!

Tjuven lyckas starta bilen och backa, men Williams fick syn på allting och sprang fram till sin bil. UFC-fightern öppnade sedan dörren och började knäa tjuven i ansiktet innan han slängde honom ut ur fordonet.

Videon visar sedan hur tjuven springer iväg från brottsplatsen medan han håller sig om huvudet. Kolla händelseförloppet här nedan!


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jordan Williams (@bomayemma)


HETAST JUST NU


Williams ångrar sig!

Williams delade övervakningsvideon och skrev en förklaring till situationen:

 — Någon försökte stjäla min bil idag, skrev Williams. Om du undrar varför min bil fortfarande var igång så är det av samma anledning som att [tjuven] inte kunde köra iväg. Jag har en startknapp på min bil och den går inte igång om nycklarna inte är inom 5 ft (ca. 1,5 meter, red. anm). Jag har alltid nycklarna på mig.

— Jag lärde mig en läxa och det gjorde förhoppningsvis han också. Önskar att jag hade fällt honom efter vår clinch och hade kunnat avsluta med lite ground-and-pound. Men jag nöjer mig med att få tillbaka min bil!

Williams fick sitt UFC-kontrakt via Dana White’s Contender Series och var senast i buren i juli då han blev utstrypt av Mickey Gall. Det var Williams andra förlust i oktagonen efter att även förlorat sin UFC-debut i oktober 2020.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUnderhållning

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...