Video: Staredown mellan Jake Paul och Ben Askren hettar till rejält!

✔ Jake Paul ursinnig ✔ Vem vinner boxningsmatchen?

Om deras staredown är något att utgå ifrån så kan boxningsmatchen mellan YouTube-stjärnan Jake Paul och forne UFC-fightern Ben Askren åtminstone bli händelserik.

Den något kritiserade boxningsmatchen äger rum i Atlanta, Georgia den 17:e april. Triller, organisationen som anordnar galan, höll en presskonferens i Las Vegas igår. Det var en underlig tillställning där Askren var något nonchalant medan Paul framstod som förargad och nästan överkompenserande.

Efteråt ställde de till med en staredown som snabbt eskalerade.

Vid ett tillfälle tryckte Askren sin hand mot Paul och gick därifrån. En märkbart uppjagad Paul sprang efter och valde att lätt daska till Askren på magen för att sedan följa upp med en knuff. Askren verkade inte alls bry sig och betraktade snarare Pauls agerande som barnsligt.

Se videon nedan!


RELATERAT:


Från YouTube till boxningsringen

Paul byggde upp sitt kändisskap tillsammans med sin bror Logan Paul på YouTube. De utnyttjade kontroversiella och osmakliga situationer för att bli ökända och använde den uppmärksamheten för att söka nya utmaningar.

Jake Paul började boxas förra året och har nu radat upp två raka knockoutsegrar mot YouTube-användaren AnEnsonGib och den pensionerade basketspelaren Nate Robinson. Medan han har ett matchfacit på 2-0 har han faktiskt aldrig mött en ordentlig boxare eller kampsportare.

Askren var mästare i Bellator och ONE Championship men lyckades aldrig överföra den framgången till UFC. I mars 2019 gick Askren sin första match i UFC – en match som blev känd av fel anledningar. Han besegrade Robbie Lawler via kontroversiell submission trots att Lawler aldrig klappade ut.

Efter den omtalade segern mot Lawler blev Askren brutalt knockad av Jorge Masvidal i den snabbaste knockouten i UFCs historia. Sedan ställdes Askren mot BJJ-experten Demian Maia och blev strypt medvetslös i den tredje ronden.

Genom sin karriär har Askren aldrig varit känd för sin striking. Han har en meriterad och gedigen brottningsbakgrund men boxning har knappast varit en av Askrens styrkor.

Video: Staredown mellan Jake Paul och Ben Askren

Kategorier
Ben AskrenJake PaulSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara