VIDEO: Tito Ortiz hamnar i bråk – anklagas ha delat ut förgiftad mat!

✔ Ortiz politiska karriär fortsätter skapa kontrovers ✔ Uttalandet: "SKAMLIGT!"

Tito Ortiz har varit aktuell i nyheterna den senaste tiden. MMAnytt kunde tidigare i veckan rapportera om hans kontroversiella uttalande om ansiktsmask och vaccin. Nu har han varit involverad i en konfrontation som urartade.

Ortiz blev nyligen invald i Huntington Beach Citys rådsförsamling. Sedan han blivit invald har Ortiz varit utgångspunkten för flera kontroverser. Framförallt gällande sitt ställningstagande till pandemin som inneburit användning av ansiktsmasker.

I onsdags vägrade Ortiz att använda ansiktsmask medan han delade ut mat nära en skola med strikta covid 19-restriktioner. Det hela urartade och ledde till en konfrontation med människor på plats. Här nedan kan ni se en video från bråket.


HETAST JUST NU


Ortiz ger sin vinkel

Den förre detta lätt tungviktsmästaren har gått ut med ett uttalande efter konfrontationen. Lokala nyheterna CBS Los Angeles var på plats och även polisen sägs ha blivit inblandade.

– Det blev en bra uppslutning, sade Ortiz efter incidenten. Mycket folk dök upp men det var en man som var väldigt irriterande. Han försökte övertala folket på plats att jag delade ut förgiftad mat.

– Jag förstår inte denna värld längre, den är förvirrande. Men det var bara tre till fyra personer som höll på. Och att säga att jag delade ut förgiftad mat – Skamligt!

Ortiz blev anklagad för att förgifta maten som han delade ut.

– Folk undrade vad som föregick, fortsatte han. Det var en man med en högtalare som protesterade och spred falsk information på spanska om att jag försöker förgifta dem. Att de inte skulle acceptera mat ifrån mig. Alla mina fans vet hur mycket jag försöker ge tillbaka under julen och det är pinsamt från hans sida det han håller på med.

Efter Ortiz blev klar med att dela ut mat till invånare i Huntington Beach åkte han vidare för att delta i ett annat event. Ortiz meddelade i videon att han var på väg för att hjälpa krigsveteranerna i Orange County.

Kategorier
NyheterSenaste NyttTito Ortiz

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara