VIDEO: Tyron Woodley i hätsk konfrontation med BKFC-mästaren Hector Lombard!

✔ "Jag ville slå honom i ansiktet" ✔ Otrohet och skvaller ska ligga bakom bråket

BKFC-mästaren och före detta UFC-fighter Hector Lombard är ute efter att göra upp med Tyron Woodley!

De forna lagkamraterna stod öga mot öga under helgens BKFC 19 i en konfrontation som kunde slutat med slagsmål. Det var Lombard som konfronterade Woodley med gammalt groll som hände för flera år sedan. Lombard säger att han behärskade sig för att inte ge Woodley en smäll i ansiktet och kom att förklara situationen närmare på sin Instagram.

Enligt Lombard så snackade Woodley skit bakom ryggen på honom till en tjej från gymmet. Lombard hade ett förhållande med tjejen i fråga och säger att Woodley gjorde allt för att hamna i säng med henne. Detta ska ha skett medan Lombard hade en flickvän och Woodley fortfarande var gift med fyra barn.

Lombard kallade Woodley för en fegis, en clown och fake. BKFC-mästaren gjorde det också klart att han är beredd att göra upp med Woodley för att sätta punkt för deras bråk.

 — Efter många år fick jag äntligen chansen att se clownen Tyron Woodley, ansikte mot ansikte, skrev Lombard på Instagram. Han höll på att vinka till mig över ringen och jag bad honom att komma till mig, vilket han gjorde. När han kom över så ville jag slå honom i ansiktet, men jag behärskade mig för jag har respekt för David Feldman (BKFC-chefen, red. anm.)

I sitt långa inlägg anklagar Lombard den före detta UFC-mästaren för både det ena och det andra. I videon kan man också se hur en upprörd Lombard talar till Woodley och säger, “Det är fan inte rätt!”

Kolla in konfrontationen i videon här nedan och läs Lombards förklaring till händelsen.RELATERAT


BKFC 19: Lombard anklagar Tyron Woodley

Lombard skriver på Instagram att han är upprörd över Woodleys beteende.

 —Låt mig berätta för er hur bråket började, skrev Lombard. För ett tag sedan hade jag en flickvän och saker var riktigt illa mellan oss. Jag hade också ett förhållande med en annan tjej på gymmet. Ja, det var fel för att göra men jag är inte perfekt på något sätt.

Lombard säger att tjejen hade skadat sitt knä och att “clownen” Woodley erbjöd sig att hjälpa till. Enligt Lombard ska Woodley ha snacka skit om honom i hopp om att hamna i säng med tjejen.

 — I en och en halv vecka snackade han skit om mig till henne. Han berättade att jag var i Louisiana med min flickvän, och att det är helt fel och att ingen på gymmet tycker om mig och så vidare. Han tryckte ned mig för att få ligga med tjejen. Under tiden är han gift med fyra barn etc. Rent skitsnack! [Ricardo Libido] bad mig att lämna allt ifred eftersom [Woodley] skulle förlora sin familj om hans fru fick reda på vad som hänt. Han förlorade ändå (sin familj) för samma sak senare.

– Jag har alla meddelanden. Denna clown beter sig som om han är från gatan. Nej, det är du inte! Tur för dig och tur för mig att jag fick reda på allt detta när du var borta. Lustigt nog så bad han om ursäkt till mig, och skickade mig bibelverser… Du är falsk! Allt håller på att rullas ut. Sanningen börjar äntligen att komma ut!

Det är andra gången på kort tid som Lombard hamnat i bråk under BKFC-galor. Den 43-åriga kubanen vann cruiservikt-titeln i slutet av juni och slog till BKFC-kollegan Lorenzo Hunt innan han ens hunnit göra sin segerintervju!

Woodley håller just nu på att förbereda sig inför en uppmärksammad boxningsmatch mot Jake Paul den 29:e augusti. Det är Woodleys proffsdebut som boxare och hans första match sedan han gick skilda vägar med UFC tidigare i år.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Hector LombardSenaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...