VIDEO: Tyson Fury flyger ut för att konfrontera “The Mountain”: “Slåss som en man!”

✔ Åker ut till Island tillsammans med pappa Fury – slutar oväntat för "The Gypsy King"!

Tyson Fury har begett sig till Island för att konfrontera Hafthor Björnsson, bäst känd som “The Mountain” från hitserien Game of Thrones!

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“The Gypsy King” Fury har länge hintat om en supermatch mot skådespelaren och före detta kraftkarlen Björnsson, som på senare tid även doppat tårna i boxningsvärlden. “The Mountain” besegrade rivalen från Strongman-dagarna Eddie Hall i deras hatmatch i mars och sade sig senare vara intresserad av en sammandrabbning med Halls goda vän Martyn Ford. På senare tid har isländaren dock satt siktet på tungviktsmästaren Fury, vars status som pensionerad för tillfället är oklar.

På Instagram delade “The Gypsy King” videor av sin resa till Island, där han tillsammans med sin pappa John Fury försökte hitta och konfrontera Björnsson. Det enda problemet med idén var dock att skådespelaren befann sig i Rom för en inspelning! Familjen Fury valde därför att ta en pubrunda istället.

– Vet ni var vi är grabbar? frågade Fury. Island! Vet ni varför vi är här? Vi letar efter Thor. Kom och slåss som en man!

– Just nu är jag här i Rom för en film och njuter av livet och gissa vad? svarade “The Mountain” i en egen video. Tyson Fury är i Island och försökte hitta mig, men kunde inte göra det eftersom jag inte var där. Men Tyson, om du seriöst vill slåss mot mig, be ditt team att skicka mig ett kontrakt. Låt oss göra det seriöst, så hittar jag dig. Jag kommer att hitta dig – oroa dig inte!

Huruvida matchen faktiskt kan bli av är oklart. Efter vinsten över landsmannen Dillian Whyte i april sade Fury att han tänkte lägga handskarna på hyllan. Sedan dess har han dock velat fram och tillbaka om pensionen. Tungviktsmästaren har gått från att säga att han vill möta obesegrade Oleksandr Usyk, eller nyligen Derek Chisora, till att senare hävda att han inte ens har för avsikt att kliva in i en boxningsring igen. Men han har samtidigt varit tydlig med att han verkligen är intresserad av unika och annorlunda matcher, som exempelvis en hybridmatch mot UFC:s tungviktsmästare Francis Ngannou eller en match mot den tidigare kraftkarlen “The Mountain”.

Tror du att supermatchen mellan Tyson Fury och “The Mountain” blir av?

 


HETAST JUST NU


 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttTyson Fury

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...