Video: UFC 218 Countdown med Holloway, Aldo, Overeem och Ngannou

Se UFC 218 Countdown inför helgens gala och lär känna de deltagande atleterna.

I helgen kommer UFC att bjuda på en riktigt spännande gala där bland annat fjäderviktsmästaren Max Holloway kommer att försvara sitt bälte för första gången. Hawaiianen var tänkt att möta Frankie Edgar men en skada satte stopp för deras match och nu kommer “Blessed” Holloway istället att ta sig an den före detta mästaren Jose Aldo på nytt.

Holloway vs. Aldo kommer att agera huvudmatch medan de topprankade tungviktarna Alistair Overeem och Francis Ngannou ryker ihop under den delade huvudmatchen.

Med på huvudkortet finner vi även de före detta mästarna Eddie Alvarez och Justin Gaethje som spås bjuda på ett riktigt krig mellan två av lättviktsklassens mest spännande namn.

Ta del av UFC 218 inför den efterlängtade galan och låt oss veta vilka du tror går hem med vinsten i helgen!

 

Se hela matchkortet här!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 218

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara