Video: UFC-fightern vänder sig till publiken på SUG 29 – Blir utstrypt!

✔ "Åkte till Portland eftersom det finns en gräns för hur mycket porr och TV-spel som man orkar med under en helg"

I helgas hölls den grapplingfokuserade galan Submission Underground (SUG) 29. I huvudmatchen mötte den topprankade UFC-mellanviktaren Sean Strickland motståndaren Andy Varela. Strickland var avslappnad och verkade ha kul med matchen, så pass att han vid ett tillfälle vände ryggen till motståndaren mitt under ronden och gestikulerade mot publiken. Det visade sig vara ett stort misstag!

Varela hoppade på Stricklands rygg och låste in en rear-naked choke. Strickland gjorde sitt bästa för att komma loss, men hade inte varit beredd på attacken och tvingades klappa. Spana in videon här nedan!

Chael Sonnen både arrangerade och kommenterade galan. I videon kan man höra den forna mellanviktaren Sonnen gapskratta medan Strickland blir utstrypt!

– Det är över för honom, sade Sonnen. Det är över. Nu är han en idiot. Jag tror inte att han kommer ta sig ur den positionen. [Strickland] vände ryggen och [Varela] strypte honom… Vad trodde han skulle hända?


HETAST JUST NU


Strickland trodde inte att submissions var tillåtna på Submission Underground!

Enligt Strickland var han inte medveten om det faktum att submissions var tillåtna i matchen, utan han hade haft för sig att det endast var en vanlig brottningsmatch – trots att organisationen heter Submission Underground.

– Jag samtyckte inte till det alls, skrev Strickland på Twitter efter matchen.

– Lol! Man kunde trott att jag skulle förväntat mig det, men jag trodde att vi bara brottades, skrev Strickland. Jag antar att jag borde ha tänkt på det utifrån namnet “SUBMISSION Underground”.

Därefter återgick Strickland till att diskutera sina mordiska och mörka tankar, precis som vanligt.

– Åkte till Portland (för SUG reds. anm.) eftersom det finns en gräns för hur mycket porr och TV-spel som man orkar med under en helg, sade Strickland. Jag måste vara ärlig, det är tragiskt att livet inte är som en film. Jag önskar bara att slumpmässigt våld inträffar medan jag går på gatan. Minus att jag dör…

– Inte en pistol. Med en pistol så är du körd, mannen. Du är bara fucking död, men en galen hemlös kille med en kniv, det låter kul. Det värsta är bara att det inte fucking hänt.

Tror du att Sean Strickland kunde ha vunnit matchen om han inte vänt ryggen till motståndaren?

 


Missa inte: UFC Vegas 45: Lewis vs. Daukaus – Matchkort, Svenska Tider, Info & Stream


Speltips inför UFC Vegas 45: Derrick Lewis vs. Chris Daukaus

Nästa helg blir det dags för ett laddat tungviktsmöte då knockout-stjärnan Derrick Lewis tar sig an Chris Daukus i huvudmatchen på UFC Vegas 45.

Daukaus rider just nu en vinstsvit på fem vinster – alla brutala knockar tidigt i matcherna!

Lewis å andra sidan förlorade precis mot Ciryl Gane i en interimtitelmatch. Med 20 knockar i 25 vinster är en knock alltid en möjlighet med denna fighter. MMA-fans borde alltså inte förvänta sig ett domslut i huvudmatchen, utan en knock är rentav garanterad!

Oddsen ser riktigt bra ut inför helgens match. Såhär ser det ut på MMAnytts samarbetspartner Betsafe:

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Sean StricklandSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...