Colby Covington (vänster) och Darren Till (höger).

Vidriga dissen: Colby Covington grundlurad – av Darren Till!

✅ "Trodde att du hade lite support där för en minut ..."

Den tidigare interimmästaren Colby Covington har länge utmärkt sig som en av de världens främsta welterviktare. Dock får han ta emot en del skit (bokstavligen) för sitt sätt att marknadsföra sig själv. Nu senast av rivalen Darren Till.

På Instagram lurades Covington av vad som först verkade vara ett respektfullt direktmeddelande från engelsmannen – men som senare visade sig vara något helt annat…

Trollar Colby Covington – skickar med vidrig bild

– Trodde att du hade lite support där för en minut din mupp, skriver Darren Till bland annat i en privat konversation med Colby Covington, som han sedan valt att lägga ut offentligt.

Se skärmdumparna nedan!

Av uppenbara skäl har redaktionen valt att censurera bilden som Till skickade med. Ni som är nyfikna kan klicka här för att se orginalinlägget, men säg inte att ni inte blev varnade…

Till (17-2-1 MMA, 5-2-1 UFC) har förlorat två raka matcher. När han planeras återvända till buren – och i vilken viktklass – är ännu oklart.

Covington (14-1 MMA, 9-1 UFC) har å andra sidan vunnit sex raka matcher och väntas härnäst utmana den regerande titelhållaren Kamaru Usman om bältet.


LÄS MER: Kontroversielle managerns råa mordhot – mot Colby Covington!

LÄS OCKSÅ: Darren Till bryter tystnaden – efter taxiskandalen


 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara