Vilken debut! Roosevelt Roberts utmanar TUF-vinnare efter submissionvinst

✅ Den unge talangen fortsatt obesegrad efter den lyckade UFC-debuten ✅ Siktar in sig på Mike Trizano härnäst

I en något förbisedd match på underkortet av TUF 28-finalen ställdes den obesegrade UFC-debutanten Roosevelt “The Predator” Roberts (6-0) mot den erfarne Darrel Horcher, som tidigare tävlat i Bellator och dessutom mött Khabib Nurmagomedov. Inför matchen var Horcher, som hunnit med tre matcher i UFC inför nattens gala, säker på att hans erfarenhet skulle bli avgörande.

Roberts tog dock kommandot tidigt stående, och trots ett par kontringar från Horcher förde den förstnämnde matchen på fötterna. Herrarna hamnade sedan i clinch där Roberts fick in en brutal, stående giljotin som inte lämnade Horcher något annat val än att klappa ut eller svimma.

RELATERAT: 

Efter matchen utmanade Roberts TUF-vinnaren Mike Trizano, som senast slog Luis Peña i sin andra raka UFC-seger.

Obesegrad – endast avslut

Roosevelt höll sig obesegrad med fyra raka segrar som amatör innan han sadlade om till proffs år 2016. “The Predator” vann sedan fyra raka matcher på avslut, tre av dem i den första ronden, innan han äntrade en stor organisation. På Bellator 192 slog han Tommy Aaron på knockout och fick sedan en chans att visa UFC vad han går för i Dana Whites Tuesday Night Contender Series. I sin första match i oktagonen låste han ut Garrett Gross med en rear naked choke för att säkra en chans i UFC.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara