UFC 257: Dustin Poirier SKRÄLLER – AVSLUTAR Conor McGregor!

✔ "The Diamond" Poirier tar hem segern i andra ronden!

Dustin Poirier tog precis hem karriärens största seger då han tog sig an den före detta dubbelmästaren Conor McGregor under UFC 257. Matchen agerade huvudmatch och markerade “The Notorious” McGregors retur till buren efter mer än ett år borta från tävlan.

“The Diamond” Poirier äntrade buren som rejäl underdog men såg bekväm ut redan från start. McGregor pressade på tidigt och landade några hårda slag som skakade Poirier, men “The Diamond” var aldrig i direkt fara att avslutas.

Poirier var i sin tur framgångsrik med flera bensparkar som såg ut att besvära den irländska superstjärnan. Efter den första ronden hade båda fighters landat brutala slag och det såg ut att bli en jämn match.

Poirier skulle dock hitta sin form i andra ronden. Halvvägs in i andra ronden landar han ytterligare en benspark som får McGregors uppmärksamhet.

Poirier ser att McGregor är skadad och överväldigar honom med en serie av brutala slag. Ett av slagen skickar McGregor till mattan och efter ett regn av slag så är irländaren knockad och domaren går emellan!

 


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


RELATERAT


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara