Se när förre UFC-stjärnan bryter benet – vägrar att klappa

✔ "Benet är brutet - försöker ändå attackera"

Hela sportvärlden står stilla men det hindrade inte grapplingeventet Submission Underground 13 från att genomföras nu i helgen. Trots coronapandemin tävlade några av världens bästa grapplers – i ett ombyggt spannmålsmagasin i Portland, Oregon.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

I huvudmatchen mötte förre UFC-stjärnan Vinny Magalhaes leglockspecialisten Craig Jones i en match som skulle komma att handla om just det – leglocks.

Jones inledde matchen med att bjuda in Magalhaes till sin halvguard för att direkt gå till attack mot benen. Efter att ha lyckats säkra Magalhaes vänstra ben gick Jones på en heel hook som såg ut att sitta djupt.

I en video från Twitterkontot UFC Fight Pass ser man hur Magalhaes fot är ordentligt vriden men han vägrar att klappa. Istället lyckas brasilianaren ta sig ur låset och kommer senare även upp på fötter.

Matchen pågick ett tag till och efter att Jones försökt med ytterligare ett fotlås tvingas tillslut Magalhaes att ge upp – på grund av sitt skadade ben.

Craig Jones kommenterade händelsen efteråt på sin Instagram.

– Det sjukaste med det här fotot är att Vinnys (Magalhaes, reds. anm.) ben är brutet, men han försöker ändå attackera mitt ben, skriver Jones.


LÄS MER: Flera stormatcher bokade – efter glädjebeskedet

LÄS ÄVEN: Khabib kan bli borta ännu längre – här är nya planen   


Vinny Magalhaes tidigare uttalande i centrum

UFC-veteranen Chael Sonnen är den som ligger bakom Submission Underground. Sonnen delade med sig av en video efter eventet, där Magalhaes visar upp sitt skadade ben. Jones och Magalhaes pratar även om händelsen – till synes som goda vänner.

– Det var när du började attackera min andra fot som jag fick lite panik, säger Magalhaes till Jones och fortsätter:

– Min fot var redan förstörd så jag kunde lika gärna försöka gå till motattack, menar han.

Magalhaes är känd för sin flexibilitet och fick mycket uppmärksamhet efter att ha besegrat en annan leglockspecialist i Gordon RyanACB JJ 13 under 2018.

I segerintervjun efter den matchen hävdade nämligen Magalhaes att “fotlås inte fungerar”. Nu verkar det dock som att 35-åringen tillslut får äta upp de orden.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
GrapplingSenaste Nytt

Svara