Vitor Belfort och Triller-chefen ger Jake Paul ett SVINDLANDE erbjudande!

✔ Jake Paul får ett unikt erbjudande som nästan verkar för bra för att vara sant!

Vitor Belfort gick segrandes ur sin boxningsmatch mot Evander Holyfield och tar nu sikte på Jake Paul.

Under sin segerintervju gjorde den forne UFC-mästaren det klart vem han vill möta härnäst. Utmaningen kommer inte som en överraskning. YouTube-bröderna Logan Paul och Jake Paul har tagit boxningsvärlden med storm och pumpat in massor av nya möjligheter för sportens stjärnor.

När Belfort fick chansen att prata med publiken efter sin TKO-vinst tog han tillfället i akt. “The Phenom” sade att han hade ett erbjudande till Jake Paul på 25 miljoner dollar, närmare 216 miljoner kronor.

 — Sluta springa ifrån mig, sade Belfort. Jag ska lära dig en läxa. Du hade kunnat vara min unge, och du får möta pappa här, på Triller. Sluta spring, du är en liten bitch!

Erbjudande gjordes i samtycke med Triller Fight Club, men slutade inte där!HETAST JUST NU


Triller: Vitor Belfort vs Jake Paul?

Efter att Belfort utmanat Jake Paul så tog Triller Fight Club-chefen Ryan Kavanaugh över. Med mikrofonen i hand så sade han att erbjudandet är på 25 miljoner dollar, men att vinnaren tar hem hela kassan!

Det föreslagna datumet landade på Thanksgiving, den 25:e november. En annan Triller-representant sade sedan att de är beredda att höja beloppet till 30 miljoner dollar, ca 259 miljoner kronor, om Jake är villig att slåss mot Belfort.

 — Trettio miljoner, vinnaren tar allt, sade Kavanaugh. Om Jake tackar nej så vet vi varför.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...