Vitor Belfort, Ronda Rousey och en tystnad som talar

De två superstjärnorna inom den internationella MMA-cirkusen, Vitor Belfort och Ronda Rousey, personifierar båda två hur förödande det kan bli när man i ett trängt läge försöker lägga locket på och låta tystnaden tala. Den senaste veckan har gett oss varsitt exempel på detta från både Belfort och Rousey.

Det finns ett gammalt talesätt som säger att “tala är silver men tiga är guld” men detta kan knappast vara något att leva efter när man är en världsberömd fighter inom UFC. I synnerhet inte när media tycks göra allt och mer därtill för att få något att skriva om om avseende ditt liv, vare sig det kan anses vara privat eller inte. I en krönika publicerad på sajten mmajunkie.com går Ben Fowlkes hårt åt de två megastjärnorna Vitor Belfort och Ronda Rousey med anledning av att båda två har försökt lägga locket på och svara med tystnad när media har velat ställa besvärliga frågor till dem.

Vitor Belfort skulle ha medverkat i TV-showen “The MMA Hour” i veckan men backade ur när han inte fick garantier om att slippa svara på frågor om sitt tidigare bruk av testosteroner. Ronda Rousey hamnade i en besvärlig sits tidigare i veckan när hennes mamma berättade att hon skulle vilja köra över dotterns tränare med bil. När media ville veta Rouseys synpunkt på mammans kontroversiella hot mot tränaren valde Rowdy att svara genom säga att hon inte ville tala om det. Locket på, alltså.

Rätt eller fel? Vad tycker du? Har man som kändis av megaformat en skyldighet att alltid i ur och skur besvara medias frågor, även om det är frågor av närgången natur?

Kategorier
Ronda RouseySenaste NyttThe MMA HourVitor Belfortz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Johannes
  29 October 2015 at 02:35

 • Kenny Starfighter
  29 October 2015 at 02:40

  Varför måste mina Meme’s godkännas nu för tiden?

  • sepenoob
   29 October 2015 at 08:16

   Gissar på alla streamlänkar och den där portalen som spammades konstant.

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...