Vittnet om UFC-stjärnan Conor McGregor: “Han är instabil och farlig”

✔ Vädjar till allmänheten: "Om du ser honom, håll dig borta"

I helgen skrev UFC-stjärnan Conor McGregor rubriker av fel anledningar då han på nytt står anklagad för misshandel. Denna gång av den italienska DJ:n Francesco Facchinetti.

Enligt Facchinetti så ska han ha blivit slagen av McGregor helt utan föraning runt halv tre på natten. Facchinetti, som är ett välkänt ansikte i Italien säger att han kommer att stämma McGregor för attacken som enligt honom ska ha resulterat i en bruten näsa.

– I natt klockan 02.30 blev jag attackerad av Mr. McGregor, skrev Facchinetti. Den världskända superstjärnan Conor McGregor slog mig i ansiktet och bröt min näsa framför tio vittnen, hans vänner och säkerhetsvakter. Han attackerade mig helt plötsligt utan anledning efter att vi stått och pratat med varandra i två timmar och haft mycket roligt tillsammans.

Nu öppnar även Facchinetti fru Wilma Helena Faissol upp om händelsen. Även hon säger att attacken var oprovocerad.

 — Från ingenstans, slog han Francesco i ansiktet, skriver Faissol på Instagram. [McGregor] bjöd in oss till en annan fest och Francesco sa, “Okej, låt oss gå” och då slog han honom. Lyckligtvis var [Francesco] väldigt nära så [McGregor] hade inte möjlighet att ladda slaget. Francesco flög iväg, föll på bordet och sedan på marken. Det första jag tänkte var “Skojar ni? Är detta en show?” Sedan blev jag paralyserad.

TMZ Sport översatte inlägget från italienska.HETAST JUST NU


Kändisparet om Conor McGregor: “Instabil och farlig”

Enligt Faissol så ska McGregor ha blivit tillbakahållen från sina vänner eftersom han ville fortsätta slå hennes make.

 — Jag vände mig om och såg att hans vänner höll honom mot väggen eftersom han ville fortsätta slå Francesco, fortsatte Faissol. Sedan tog de bort honom. Jag tände lampan och vakterna släckte dem.

— Francesco blödde. Jag ville hjälpa honom och vakterna jagade bort oss. [McGregor] kommer att stanna i Italien till 26:e oktober. Om du ser honom, håll dig borta. Gå inte nära honom och be om autografer för han är en instabil och farlig person.

Det är långt ifrån första gången som McGregor står anklagad för tumult i offentligheten. Den irländska superstjärnan har de senaste åren varit inblandad i en rad av uppseendeväckande beteende som i några fall hamnat i rättegång.

I april 2018 attackerade McGregor och hans vänner en buss inför en UFC-gala, en incident som ledde till att han blev stämd och hamnade i rätten. Året därpå läckte en video som visade hur McGregor slog en äldre man på en pub.

Varken McGregor eller hans representanter har kommenterat händelsen i Italien.


Speltips inför UFC Vegas 41: Costa vs Vettori

I helgen kommer kommer UFC Vegas 41 att gå av stapeln och bland annat bjuda på en spännande drabbning i mellanviktsklassen.

Topprankade Paulo Costa och Marvin Vettori kommer att ryka ihop i huvudmatchen och det förväntas bli en explosiv match mellan de talangfulla atleterna! Vettori öppnar upp som favorit men det går inte att förneka Costas förmåga att knocka sina motståndare!

Du kan nu kolla in alla oddsen hos MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard! Lägg en insats och sätt en guldkant på helgens UFC-gala tillsammans med oss!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...