Volkan Oezdemir. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Oezdemir uttalar sig efter förlusten mot “Lionheart”: Bröt näsan två gånger

✅ "No Time" talar ut efter tuffa förlusten: "Var inte redo att ta en smäll"

Volkan Oezdemir åkte på en riktigt tuff förlust under helgens UFC: Moncton, där han tog sig an topputmanaren Anthony Smith i galans huvudmatch.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Läs mer: UFC Moncton: fullständiga resultat, bonusar och höjdpunkter

Efter att ha inlett matchen starkt hamnade Oezdemir underst på marken och avslutades via rear naked choke. Nu, efter matchen, avslöjar “No Time” att han bröt näsan två gånger under upptakten till mötet.

Jag bröt näsan två gånger under mitt fight camp. Jag antar att jag inte var redo att ta en riktig smäll. Jag kände mig trygg, och att jag vann de två första ronderna. Den tredje ronden gick riktigt bra, men så fort han tog ned mig och började gå för avslutet kände jag hur blod kom upp ur halsen, och han fick mig att ge upp, säger Oezdemir till MMAJunkie efter den tuffa förlusten.

Har två raka förluster

Oezdemir har nu två raka förluster, efter den förlorade titelmatchen mot Daniel Cormier tidigare under året.

Och trots sina egna skadebekymmer inför matchen är Oezdemir noga med att berömma Smith för den uthållighet han visade upp under mötet.

– Han kallas för “Lionheart”, så jag visste att han skulle överleva och bli starkare ju längre matchen gick. Det är så han fightas och det var något jag förberedde mig för. Men jag var inte ärlig mot mig själv, då jag inte ville gå för avslutet, avslutar Oezdemir.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttVolkan Oezdemir

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara