Walt Harris (© Adam Hagy-USA Today Sports)
Walt Harris (© Adam Hagy-USA Today Sports)

Walt Harris siktar på retur till buren – efter hemska mordet på styvdottern

✅ 30-åring står åtalad för mordet på Harris styvdotter

Tungviktaren Walt Harris var skulle mött Alistair Overeem den 8 december men valde att ställa in matchen efter att hans styvdotter Aniah Blanchard försvunnit spårlöst.

Vad som började som en simpelt försvinnande i oktober 2019 skulle dock snabbt få sig en makaber twist då fler bevis började komma fram. Efter mer än en månad efter Blanchards försvinnande så påträffas hennes livslösa kroppas i ett skogsparti och 30-åriga Ibraheem Yazeed står nu anklagad för mord.

Du kan läsa om händelseförloppet här

Nu kan MMAjunkie bekräfta att “Big Ticket” Walt Harris siktar på en retur till buren i april. 36-åriga Harris har inte förlorat på fyra matcher och har just nu två raka segrar, efter att ha testat positivt och fått sin domslutsvinst över Andrei Arlovski upphävd i december 2018.

USADA fastställde dock att Harris fått i sig det otillåtna preparatet via förorenade tillskott och han fick därmed en reducerad avstängning på fyra månader samt böter på $4,000 (ca. 38 000 SEK)

Walt Harris har ännu inte något datum eller motståndare klar för sin retur, men delar med sig av en bild på sin Instagram där han är tillbaka i gymmet:

View this post on Instagram

Together we stand! 💙

A post shared by Walt Harris (@thebigticket205) on

Relaterat:

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...