Walt Harris © Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports
MMA: UFC 232 Walt Harris © Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

UFC-fighterns styvdotter befaras ha hittats död

✅ Det värsta befarats ha hänt, läs hela förloppet...

Tungviktaren Walt Harris styvdotter sågs för sista gången i liv den 23 oktober, och sedan dess har polisen försökt att pussla ihop ledtrådar för att förstå vad som hände nittonåriga Aniah Blanchard.

Nu har dock kvarlevor från en avliden person hittats i Shorter, Alabama och polisen har “starka skäl” att tro att de tillhör Blanchard.

De tragiska nyheterna kommer kort efter att en tredje person anhållits i samband med fallet.

Detta tros ha hänt Walt Harris styvdotter

  • 23 oktober: Blanchard ses för sista gången i liv i en bensinstation. Bilder från en övervakningskamera kablas delas sedan ut till allmänheten.
  • 24 oktober: Walt Harris och hans familj anmäler henne som försvunnen och går ut med en vädjan på sociala medier där de bor folk att hjälpa med information.

  • 25 oktober: Blanchards bil hittas övergiven men polisen misstänker fortfarande inte någon kriminell aktivtet i samband med hennes försvinnande.
  • 30 oktober: guvernören för Alabama meddelar att det finns en belöningspeng till dem som kan hjälpa med information. UFCs president Dana White och Jon Jones hjälper till med ytterligare pengar och summan växer till över $100,000 (ca. 960,000 kronor)
  • 31 oktober: polisen fattar misstankar om att ett brott har begåtts efter att ytterligare bevis fastställts från hennes bil. Walt Harris ställer in sin planerade match mot Alistair Overeem.
  • 6-8 november: polisen går ut med bilder på en person som de misstänker är kopplad till brottet: 30-åriga Ibraheem Yazeed. Han är tidigare dömd för kidnappning och mordförsök men är på fri fot efter att ha betalat borgen.Han anhålls i Florida, anklagad för kidnappning och ett ögonvittne träder fram och säger att hen sett Yazeed tvinga Blanchard in i en bil och köra iväg.
  • 23 november: ytterligare en person anhålls: Antwain Fisher, misstänkt för att bl.a. hjälpt Yazeed att göra sig av med bevis.
  • 25 november: med största sannolikhet har Blanchards kropp hittats och en tredje person anhålls. Personen anklagas för att ha försvårat utredningen.

Ibraheem Yazeed och Antwain Fisher

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara