White ger ett möjligt datum för McGregors comeback och det är snart!

UFCs president Dana White avslöjade ett möjligt datum för lättviktsmästaren Conor McGregors retur till buren och det är tidigare än förväntat.

Lättviktsmästaren Conor McGregor har inte varit i buren på närmare ett år och ännu har hans nästa match inte bekräftats. Nu avslöjar dock UFCs president Dana White att det finns en chans att irländaren återvänder till buren under UFC  219 som tar vid den 30 december.

Matchkortet saknar för tillfället en huvudmatch och trots att det ryktats om både Cristiane “Cyborg” Justino vs. Holly Holm så säger nu White att istället kan bli “The Notorious” som stjäl rampljuset. Med största sannolikhet blir det i sådana fall en titelmatch mot Tony Ferguson som står på schemat.

White pratade om McGregors comeback under en Q&A där han även avslöjade att han kommer att ge sig in i boxningsvärlden härnäst och att UFC har bokat in en galen match mellan Darren Till och Stephen “Wonderboy” Thompson.

 

Vill du se McGregor möta Ferguson eller någon annan?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara