Dana Whites märkliga syn på pandemin: “Som att gömma sig från cancer”

✔ “Kommer inte vägra leva mitt liv…”

Coronavirusets framfart i USA når nya nivåer då större städer tvingas till nedstängning. UFC-bossen Dana White är skeptisk till åtgärderna och menar att det inte går att gömma sig från viruset.

UFC har trots rådande omständigheter försökt att fortsätta anordna galor, vilket de har fått utså en hel del kritik för. I en intervju med Yahoo Sports delar White med sig av sin något annorlunda syn på krisen.

– Hur länge ska vi stanna hemma och gömma oss? Om det är coronaviruset som tar mig, så får det vara så. Det är vad det är, säger White.

UFC-bossen ser hellre att man bör hitta sätt att fortsätta leva sina liv, samtidigt som man skyddar de utsatta.

– Sedan när började amerikaner med att gömma sig hemma istället för att ta tag i problemen och hitta lösningar? frågar han och fortsätter:

– Jag tror inte att jag tillhör en riskgrupp och om jag gör det så kommer coronaviruset att ta mig, men jag kommer inte att vägra leva mitt liv, menar Dana White.

Dana White: “Som att gömma sig från cancer”

UFC har trots allt tvingats att ställa in tre event på grund av pandemin, men har samtidigt meddelat att man kommer genomföra dessa vid ett senare tillfälle.

Man kan knappast ifrågasätta Dana Whites beslutsamhet, men däremot kanske man ska ta UFC-bossens råd gällande pandemin med en nypa salt.

– Det är som att försöka gömma sig från cancer, det går inte. Om du är i en riskgrupp så kommer coronaviruset att ta dig, avslutar han.

White meddelade under gårdagen att han vet var UFC 249 Khabib vs. Ferguson kommer att äga rum, även om han fortfarande är förtegen om platsen. Han bekräftade även att alla 13 matcher på kortet planeras att genomföras.

         Vad tycker ni om Whites inställning? Kommentera!

Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Svara