Whittaker gör det! Besegrar Darren Till på UFC Fight Island 3!

✔ Ex-mästaren tillbaka på vinnande vägar

Nyss fick vi se när toppmellanviktarna Robert Whittaker och Darren Till gjorde upp i huvudmatchen på UFC Fight Island 3.

LÄS MER: UFC Fight Island 3 med “The Mauler” – Resultat LIVE!


Matchen slutade i en riktigt fin seger för Whittaker, som vann via enhälligt domslut efter fem riktigt tuffa ronder. Alla tre domare tilldömde matchen i Whittakers favör, till siffrorna 48-47.

Via Twitter:

Efteråt visade de båda stjärnorna upp respekt för varandra efter den hårda drabbningen.

Huvudmatchen var ett riktigt spännande möte som svängde fram och tillbaka, med knockdowns från båda sidor. Till sist var det ändå australiensaren som kunde gå segrande i matchen efter ett riktigt krig som var värdigt en huvudmatch av den här kalibern.

Robert Whittaker segrande på UFC Fight Island 3

Detta betyder att den forne mellanviktsmästaren Robert Whittaker är tillbaka på vinnande vägar. “The Reaper” besegrades för första gången på fem år då han tappade sin titel mot superstjärnan Israel Adesanya på UFC 243 i höstas.

LÄS OCKSÅ: Kelvin Gastelum besviken på Robert Whittakers prestation

Till, som övertygade i sin mellanviktsdebut mot Kelvin Gastelum som han vann via enhälligt domslut, har nu tre förluster på sina fyra senaste matcher i UFC.

Kolla in fullständiga resultat från UFC Fight Island – där flera svenskar också fightades – här!

Artikeln uppdateras …

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara