Medan du sov: Oväntade konsekvenser – efter Fury-Wilder-knuff

✔️ Stjärnan vädjar: "Snälla låt dem..."

I helgen ska två av boxningsvärldens största namn göra upp i en framemotsedd retur. Deontay Wilder och Tyson Fury gör upp i MGM Grand Garden Arena under natten mellan lördag och söndag. Under gårdagsnatten hölls en presskonferens där de två stjärnorna fick chansen att stå öga mot öga – och det hela urartade något.

Wilder var den förste att knuffa Fury, som sedan inte ville va sämre och gick till motattack med en knuff. Säkerhetspersonalen separerade sedan de två för att se till att det inte urartade ytterligare.

Nu vidtar Nevada-kommissionen åtgärder, vilket kommer att få stora konsekvenser under invägningen. NAC är så oroliga för att det hela ska spåra ur, att de två boxarna inte får stirra ned varandra efter att de har vägt in inför supermötet.

Nu höjs vädjande röster även från MMA-världen, där ingen mindre än Conor McGregor kommenterat situationen.

“Ni är den bästa kommissionen och hanterar alla oväntade situationer ypperligt. Ställ någon emellan dessa män. Säkerhetspersonal på scenen. Låt dem ta en sista titt på varandra innan det är dags,” skrev McGregor på sociala medier.

Dan Hooker och Paul Felder invägda och klara för UFC Auckland

I helgen är det som sagt inte bara en stor boxningsmatch, det är även MMA i världsklass. UFC landar i Auckland, Nya Zeeland och i huvudmatchen ställs hemmasonen Dan Hooker mot den populäre Paul Felder.

Båda herrarna klarade vikten och var bland de första att stiga på vågen på morgon-invägningen.

Foto: UFC

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...