Will Brooks påstår att han blev påhoppad av Pitbullbröderna backstage – lägger upp bevis på twitter

Bellators lättviktsmästare Will Brooks påstår att Pitbullbröderna Patricio och Patricky Freire ska ha hoppat på honom.

Will Brooks är Bellators lättviktsmästare och försvarar sin titel nu på fredag mot Marcin Held. Med bara två dagar kvar tills match påstår han nu att han ska ha blivit påhoppad backstage av de två bröderna Patricio och Patricky Freire. Patricio ska också gå match på Bellator 145 nu på fredag där han försvarar sin fjäderviktstitel mot utmanare Daniel Straus.

Brooks har aldrig gått någon match mot Freire-bröderna men Patricky som tävlar i lättvikt ska försökt utmana Brooks flera gånger vilket har lett till aggressiva diskussioner mellan dem. På twitter berättar nu Brooks att bröderna ska ha hoppat på honom backstage i samband med Bellator 145.

Brooks la även tidigare upp en bild på en blodig t-shirt som bevis men raderade bilden kort efter han laddat upp den:

Blodig tröja

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Gäströstaren
  4 November 2015 at 10:40

  Nu har ju inte jag någon juristutbildningen men jag tror inte hans “bevis” håller i rätten direkt

  • Lallarn
   4 November 2015 at 11:42

   Antar att du inte sett videon han säger att han ska ladda upp för allmänhetens beskådan efter att myndigheterna är klara med bilderna.

   • Gäströstaren
    5 November 2015 at 06:42

    Det är väl delvis därför jag inte har en juristutbildningen, eftersom jag inte ens kan lösa alla tweets ordentligt för att se att det fanns en video

  Svara