Foto: Diego Ribas-Ag Fight/MMAnytt

WOW! Anthony Pettis låser ut Michael Chiesa – får svart bälte i BJJ!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ "Showtime" är tillbaka!

Alldeles nyss fick vi se topp 10-rankade Michael Chiesa ta sig an den forne lättviktsmästaren Anthony Pettis på UFC 226: Miocic vs. Cormier, som pågår i T-Mobile Arena i Las Vegas i skrivande stund.

Det kom att bli en jämn match som utspelade sig både ståendes och på marken och som svängde fram och tillbaka. Bägge fighters fann framgång men efter en jämn första rond var det “Showtime” som säkrade vinsten med stil – när han först skakade Chiesa med en stenhård höger innan Pettis kort senare tvingade “Maverick” att klappa till ett triangel-armlås.

Inte nog med att han återvände till segerspåret med en imponerande submissionvinst – Pettis belönades även med ett välförtjänt svart bälte i brasiliansk jiu-jitsu för besväret.

 

Resultat och statistik

Officiellt resultat: #12 Anthony Pettis besegrade #9 Michael Chiesa via submission (triangel-armlås) i rond 2 (0:52).

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC 226

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara