WOW! Anthony Pettis tokknockar “Wonderboy” med superman punch!

✅ Brutalt avslut till en underhållande match i huvudeventet ✅ "Showtime" flyttar upp en viktklass - och besegrar en av världens bästa!

I huvudmatchen under UFC: Nashville möttes publikfavoriterna Stephen “Wonderboy” Thompson och Anthony “Showtime” Pettis i en framemotsedd welterviktsmatch för fansen. Det var Pettis första match i weltervikt sedan han flytat upp från lättviktsklassen, och “Wonderboy” var ett minst sagt tufft test.

Den första ronden var jämn och händelserik. “Wonderboy” var oftast först med attacker men Pettis svarade med sina egna, båda använde många sparkar men Thompson fick in fler slag.

Inför den andra ronden hade Pettis fått in flera hårda bensparkar men blödde från näsan från Thompsons slag. “Wonderboy” såg ut att ha ett knappt övertag men i rondens sista sekunder lossade Pettis iväg en superman punch som knockade Thompson grovt.

Efter sin storslagna knockoutseger utmanade Pettis Rafael dos Anjos för en returmatch, och visade även intresse för att möta vinnaren mellan Edson Barboza och Justin Gaethje i lättvikt.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara