WOW – Dana White slår ned hårt på Tyron Woodley: “Han är full av skit”

🎦 VIDEO + TEXT ✅ White dementerar Woodleys uppgifter ✅ "Våra advokater har hört av sig"

Welterviktsmästaren Tyron Woodley har försökt att få till så kallade “money-fights” sedan han blev divisionsmästare i mitten av 2016. Den senaste tiden har det cirkulerat rykten om att han ska möta Nate Diaz och igår såg det ut som att matchen tog ännu ett steg i rätt riktning. Nu har dock UFCs president Dana White slagit ned hårt på ryktena och säger att Woodley är “full av skit”.


Läs mer: Kvällssvepet: Rafael dos Anjos till attack mot Tyron Woodley: “Skäms!”


“Det är absolut inte sant”

I en intervju med ESPN så sade welterviktsmästaren Woodley att han trodde att hans nästa match skulle gå mot Diaz, uppgifter som Diaz själv kunde skriva under på och uppmuntra.

“If I had to bet the house on it, that’s my next opponent.” sade Woodley till ESPN.

Faktum är att Woodley var så säker på att han skulle möta Diaz att han sade att han var beredd att satsa sitt hus på det. En som inte var särskilt imponerad av Woodleys uttalanden är UFCs president White som slog ned hårt på mästarens ord:

“He’s homeless. He’s full of shit,” sade White under UFC Tonight “That fight was never made. You couldn’t be more wrong. He couldn’t be more full of shit. It’s absolutely not true. It’s so not true, that our lawyer actually hit him up today, hit his manager up and said he needs to stop saying these kind of things, because it’s absolutely not true.”


Läs mer: White tänker erbjuda Nate Diaz en match – Två fighters är uteslutna


En som snabbt var framme och hängde på kritiken av Woodley var Rafael dos Anjos, den fighter som White vid upprepade tillfällen har sagt är nästa man att möta Woodley.

 

Vad tycker du om Whites uttalanden?

 

Kategorier
Senaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]