Yair Rodriguez (vänster) och Conor McGregor (höger). Foto: Mark J. Rebilas/Ron Chenoy-USA TODAY Sports

Stjärnskottets otippade utmaning – till Conor McGregor!

✅ Vann hatmötet - nu ber han om "mirakel" ✅ "Mexiko vs. Irland"

Genom spektakulära och banbrytande tekniker i MMA-buren, har Mexikos Yair Rodriguez bevisat sig som ett av UFC:s allra hetaste stjärnskott just nu. Efter åtta segrar och endast en förlust i oktogonen tycker 27-åringen nu att det är dags att boka in en riktigt superfight – mot megastjärnan Conor McGregor.

Eller “St. McGregor,” som han uttrycker det.

I en tweet delar Rodriguez en video där han tänder ett ljus och ber irländaren om ett “mirakel.”

– “St. McGregor” ge mig ett mirakel. Miraklet att gå upp mot de största fansen i världen. Mexiko vs. Irland, skriver Yair Rodriguez (via Twitter):


RELATERAT: Här attackeras Conor McGregor – i Ryssland!


Kommer från två stora vinster

Yair Rodriguez (13-2, 1 NC som MMA-proffs, 8-1, 1 NC i UFC) gjorde förra året comeback med stil, efter ett längre uppehåll. Det var i november som han hoppade in som sen ersättare mot Chan Sung Jung, mer känd som “The Korean Zombie.” Rodriguez var en sekund ifrån att förlora på poäng – när han plötsligt knocka Jung med en helt galen armbåge som landade perfekt.

Rodriguez har sedan dess gått två laddade matcher mot Jeremy Stephens, där det första mötet fick avbrytas på grund av en ögonpetning efter bara 15 sekunder. Rematchen bokades dock snabbt in – denna gång med ännu mer ont blod – där Rodriguez segrade via domslut efter ett spännande krig.

Mexikanaren tävlar i fjäderviktsdivisionen, där McGregor tidigare varit mästare. I sin utmaning skriver världssexan dock att han är redo att möta stjärnan även i lättvikt eller en överenskommen catchvikt.

Conor McGregor (21-4 som MMA-proffs, 9-2 i UFC) kommer å sin sida från en förlust mot den obesegrade lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov. Irländaren meddelade nyligen att han planerar att göra comeback till buren i Las Vegas den 18 januari, men någon motståndare är ännu inte bekräftad.


RELATERAT: “Conor McGregor behöver ett kok stryk”


Skulle ni vilja se Yair Rodriguez vs. Conor McGregor? Kommentera!

Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttYair Rodriguez

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara