Yair Rodriguez drar sig ur matchen mot Zabit Magomedsharipov

✔ Andra gången som toppmatchen ställs in ✔ Zabit: "Yair har inga bollar"

Ryktet om en match mellan Yair Rodriguez och Zabit Magomedsharipov var sant, men nu är mötet inställt. De topprankade fjäderviktarna skulle ha möts i en huvudmatch den 29 augusti men nu kommer fansen att få vänta ytterligare.

Det var efter Dana White’s Contender Series 27 som UFC-chefen bekräftade att Rodriguez skadat sig.

 – Han stukade sin ankel och drog på sig en fraktur, sade Dana White. Han är avlägsnad från matchen.

Det är inte första gången som Rodriguez skadat sig inför en match mot Zabit. De topprankade fjäderviktarna skulle ha möts under UFC 228 i september 2018 men även då tvingades Rodriguez dra sig ur på grund av en skada.


Missa inte: 


Zabit Magomedsharipov: Yair har inga bollar

Istället för att hitta ett nytt datum så letar nu UFC efter en ersättare åt Zabit Magomedsharipov. “ZaBeast” är obesegrad i sin UFC-karriär med sex raka vinster men hans totala vinstsvit är på hela fjorton matcher.

I november 2019 besegrade Zabit Calvin Kattar via enhälligt domslut. Rodriguez har i sin tur inte tävlat sedan sin vinst över Jeremy Stephens i oktober 2019.

Zabit Magomedsharipov tog till Twitter för att lufta sina tankar kring den inställda matchen:

 

Vem vill du se Zabit möta istället?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttYair RodriguezZabit Magomedsharipov

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara