Från vänster: Yair Rodriguez och Jeremy Stephens. Foto: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports samt Mark J. Rebilas - USA TODAY Sports

Yair Rodriguez ger svar på tal – efter grova hotet

✅ Besvarar kontroversiella uttalandet: "Må gud välsigna honom"

Stämningen mellan Yair Rodriguez och Jeremy Stephens är minst sagt dålig just nu.

Detta efter att deras tidigare planerade möte under den förra månaden fick avslutas efter bara 15 sekunder pga av en oavsiktlig ögonpetning – varpå kaos utbröt i arenan.

Stephens fick bland annat öl hälld över sig av fans, och Rodriguez var rejält upprörd då han tyckte att Stephens borde kunnat fortsätta matchen.

“Må gud välsigna honom”

Mötet har nu lagts om till fredagsnattens UFC on ESPN: Reyes vs Weidman, och relationen mellan de båda fjäderviktarna har blivit riktigt infekterad.

Stephens gick under veckan ut och sade att han skulle “döda” Rodriguez – och nu ger “El Pantera” svar på tal efter hotet.

– Om det är så han tänker, så må gud välsigna honom. För nu är han ute på djupt vatten. Jag tror att han redan har en massa problem i sitt liv som han behöver hantera och jag vill egentligen inte sätta för mycket griller i huvudet på honom. Han är en tuff motståndare och jag vill inte att han ska vara svag inför vår match. Nu visar han att han är svag, säger Rodriguez till MMA Junkie om Stephens uttalande.

Läs mer om helgens UFC-gala här.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...