Efter UFC-fiaskot: Här hamnar Rodriguez och Stephens i bråk på hotell

✅ Petades i ögonen - fick avbryta efter 15 sekunder ✅ Se när UFC-stjärnorna ryker ihop i lobbyn - dagen efter matchen

Yair Rodriguez vs Jeremy Stephens utgjorde huvudfighten på UFC-galan i Mexico City i lördags, Det var en högintressant toppfight på pappret, mellan två av världens bästa och mest underhållande fjäderviktare.

Själva matchen blev dock en rejäl flopp.

Efter bara 15 sekunder blev Stephens nämligen riven i båda ögonen, då Rodriguez slängde fram handen med utsträckta fingrar. “Lil’ Heathen” inte kunde öppna vänsterögat i buren, trots fem minuters timeout. Därav slutade matchen i en no-contest – vilket innebär att den ogiltigförklarades – då Rodriguez regelbrott ansågs oavsiktligt.


LÄS MER: Huvudmatchen över på 15 sekunder – då blir det kaos i arenan!


Likt hans hemmapublik var “El Pantera” extremt besviken över resultatet. Efteråt har Rodriguez dock inte uppvisat någon större ånger, trots att han var den som stod för ögonpetningen. Istället har han anklagat Stephens för att ha överdrivit skadan i buren.

Noteras bör att Stephens fick rivsår på bägge hornhinnor, även om skadorna som tur var inte visade sig vara allvarliga.

Jeremy Stephens knuffar Yair Rodriguez

Dagen efter galan fick Rodriguez syn på Stephens i hotellobbyn och gick då fram till honom. Då dröjde det inte länge innan det blev fysiskt – då Stephens knuffade till Rodriguez.

Det hela slutade med fula ord fram och tillbaka.

– Han knuffade mig som en lite bitch. Och jag sa bara till honom att “du kommer behöva leva resten av ditt liv med det i ditt huvud, om du kunde fortsätta men inte gjorde det.” Han borde skämmas, säger Yair Rodriguez till ESPN efter incidenten på hotellet.

– Jag trodde han försökte vara en gentleman, men så börjar han snacka skit till mig. Mannen, jag är inte från någon karateklubb, jag är från gatan. Jag är här för att fightas. Jag är här för att döda dig. Direkt tänkte jag att han skulle backa iväg, så jag knuffade honom, säger Jeremy Stephens å andra sidan i “Ariel Helwani’s MMA Show”.

Rodriguez och Stephens verkar i alla fall vara överens om en sak, och det är att de borde mötas igen.

Kolla in videon på hotelltjafset i videon ovan!

Kategorier
Jeremy StephensSenaste NyttYair Rodriguez

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...