Yoel Romero. Foto: Adam Hunger - USA TODAY Sports

Yoel Romero postar ett klart besked till mellaviktsdivisionen: ”I am ready for anybody”

Yoel Romero är på krigsstigen och säger att han är redo att ta sig an vem som helst i mellanviktsdivisionen, oavsett om det är mästaren Michael Bisping eller inte.

Mellanviktsdivisionens topp har stått still sedan UFC utannonserade att Georges St-Pierre skulle göra comeback och möta divisionsmästaren Michael Bisping.

Det hela kulminerade dock i att UFCs president Dana White till slut drog i bromsen och skrotade matchen då St-Pierre uppgav att han endast skulle vara redo för ett möte i oktober. Istället sades det att det skulle bli topputmanaren Yoel Romero som skulle få nästa titelchans.

UFCs beslut föll dock inte alla i smaken och både St-Pierre och Bisping uppgav att de fortfarande ämnar att möta varandra. ”The Count” Bisping uppgav även att han fortfarande försöker återhämta sig från en omfattande knäoperation och att en match mot ”GSP” i oktober därmed skulle passa honom bra.

Nu postar Romero ett inlägg på sin Facebook där han för det klart att han är redo att möta vem som helst:

Yoel Is Ready

I'm Coming For You Michael Bisping

Publicerat av Yoel Romero UFC den 18 maj 2017

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Yoel Romeroz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]