Yoel Romero RASAR mot UFC-mästaren: “Han sprang ifrån mig!”

✔ Romero om matchen mot UFC-mästaren: "Så fort han kände att jag närmande mig så sprang han ifrån mig"

I helgen går den forne UFC-fightern Yoel Romero match i MMA-organisationen Bellator. 45-åringen tar sig an holländaren Melvin Manhoef på galans huvudkort. I sin sista match i UFC gick kubanen match om bältet mot den nuvarande mellanviktsmästaren Israel Adesanya. Efter fem händelselösa ronder förklarades Adesanya som vinnare, UFC-mästaren har  beskrivit matchen som “lågpunkten i sin karriär”. Romero svarade på Adesanyas kommentarer om matchen under en intervju i The MMA Hour tidigare i veckan, och han höll inte tillbaka på kritiken.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Han utmanade mig, sade Romero i The MMA Hour. Han påstod att han “ville möta odjuret”. Han ville inte bara möta “odjuret” han ville pensionera mig. Det gjorde mig exalterad, jag tänkte “Ok” det här kommer bli en jäkla match. Så jag går till oktagonen och ställer mig i mitten, jag var redo för att slåss, redo för blod. Jag ville visa fansen ett riktigt krig. Vad hände sen? Matchen startar och han får känna på hur kraftfull jag är, och han börjar springa iväg från mig. Jag ville inte jaga efter honom.

– UFC har skämt bort honom, skämt bort Izzy, de ville att jag skulle jaga honom, men det gjorde jag inte. Han blev rädd och vill inte gå in i en slagväxling. Allt ligger på honom, inte på mig. Jag var där inne för att slåss som en man, men han vill inte det. Han vill inte göra det och det är upp till honom.


HETAST JUST NU


Yoel Romero påstår att Adesanya är en tråkig mästare!

Romero menar på att han vanligtvis inte är kritiskt till fighters som är passiva i oktagonen, men han tycker att UFC-mästaren var överdrivet passiv.

– Missförstå mig inte, jag förstår om någon vill slåss på ett smart sätt, men det var inte vad han gjorde. Så fort han kände att jag närmande mig så sprang han ifrån mig. Han bara sprang runt.

– Har du någonsin sett en tråkig match med Yoel Romero? Ja eller nej? Det är min poäng. Hur många matcher har Izzy gått som anses som tråkiga? Förstår du? Skulden ligger inte på mig.

Håller ni med Romero?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaSenaste NyttYoel Romero

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...