Yoel Romero vs Uriah Hall ställs in – elva dagar innan galan!

✔ "Soldier of God" Romero har TRE raka förluster ✔ Vem ska hoppa in som ersättare?

Fansen kommer att få vänta med att se Yoel Romero göra sin retur till buren. The kubanska MMA-stjärnan var inbokad för att ta sig an Uriah Hall under UFC on ESPN: Munhoz vs. Edgar men “The Soldier of God” tvingas avboka mötet efter en skada.

Galan går av stapeln den 22 augusti i UFC Apex i Las Vegas. och bjuder bland annat på en huvudmatch i bantamvikt mellan den före detta lättviktsmästaren Frankie Edgar och topprankade Pedro Munhoz.

Romero har just nu tre raka förluster och var senast i buren då han förlorade en titelmatch mot divisionsmästaren Israel Adesanya i mars. Han har inte tagit hem en vinst sedan han knockade Luke Rockhold i början av 2018.

“Primetime” Hall har i sin tur vunnit tre av sina senaste fyra matcher. Han har just nu två raka vinster och en niondeplats i UFCs mellanviktsranking. Det är ännu oklart om UFC kommer att lyckas hitta en ersättare åt Hall eller om även han kommer att avlägsnas från matchkortet.


Missa inte:


 

Vem vill du se ersätta Yoel Romero?

 

Kategorier
Senaste NyttUFCYoel Romero

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara