YouTube-boxaren Jake Paul investerade allt i krypto: “Han är pank!”

✔ Logan Paul avslöjar att lillebror förlorat sina intäkter från boxningen ✔ Paul beskyller presidenten: "Om du läser detta och röstade på Biden..."

Jake Paul (5-0) är enligt brodern Logan Paul “pank”  efter den massiva kryptokraschen på senare tid.

Med sina matcher mot forna MMA-mästarna Ben Askren och Tyron Woodley drog Jake in hela 36 miljoner dollar i fjol (ca 360 miljoner kronor). Enligt brodern Logan investerade han en stor andel av pengarna i Bitcoin. Jake är dock långt ifrån den enda fightern som valt att investera större summor pengar i den populära kryptovalutan. Den forne UFC-fightern Kevin Lee krävde bland annat inför sin signering med Eagle FC att halva lönen skulle betalas ut i kryptovalutan.

Det senaste halvåret har inte varit framgångsrikt för Bitcoin, som tappat i värde från över 60,000 dollar till närmare 21,000 dollar i skrivande stund. De senaste två veckorna har valutan sjunkit med 30 procent. För fighters som likt Lee och Jake förvarat en större del av förmögenheten i kryptovärlden har det varit en minst sagt turbulent tid.

På det senaste avsnittet av sin podcast Impaulsive avslöjade Logan att Jake förlorat mycket pengar på kraschen. När han fick frågan om hur mycket pengar Jake tjänat på boxningen de senaste åren hade han följande att säga:

– Det spelar ingen roll, han investerade allt i krypto. Han är pank!

Jake tog nyligen till Twitter för att kritisera USA-presidenten Joe Biden för de ekonomiska svårigheter som landet upplevt på sistone, bland annat eftersom krypto- och aktiemarknaderna har störtdykt.

– Bidens bedrifter, skrev Jake. Nummer ett, höga bensinpriser. Nummer två, värsta inflationen. Nummer tre, fallande kryptopriser. Nummer fyra, högsta hyror någonsin. Nummer fem, skapade ett nytt och obegripligt språk.

– Om du läser detta och röstade på Biden och fortfarande inte ångrar det är du det amerikanska problemet.

Den dåliga privatekonomin innebär att Jake troligtvis kommer att gå en boxningsmatch inom snar framtid. En möjlig motståndare är Tommy Fury, den yngre halvbrodern till boxningsstjärnan Tyson Fury. Jake och Tommy var tänkta att gå match sent i fjol, men Tommy tvingades dra sig ur till följd av en skada och en infektion. Nu kan deras match istället bli av i augusti i år. Tommys far, John Fury, har bekräftat att förhandlingar om matchen redan är igång.

– Vi funderar över Jake Paul-situationen, men vi har fortfarande en lång väg att gå, sade John till Free Bets. Förhandlingen är fortfarande igång och inget är klart än. Advokaterna hanterar det just nu.

 

Vill du se Jake Paul vs. Tommy Fury?

 


HETAST JUST NU

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...