YouTube-stjärnan slåss på samma matchkort som Mike Tyson

✔ Den kontroversiella YouTube-stjärnan slåss mot den före detta NBA-spelaren ✔"Jag ser fram emot att gå in i ringen och ta mig an en elitidrottare"

Det står klart att Mike Tyson är klar för sin comeback och under samma kväll så kommer även YouTube-stjärnan Jake Paul att slåss.

Jake och hans äldre bror Logan Paul är främst kända för sina videos på sociala plattformar som YouTube och numera nedlagda Vine. Tillsammans har de en enorm miljonpublik som de bland annat använt för att marknadsföra diverse upptåg.

Båda bröderna är även intresserade av kampsport och har gått varsin professionell boxningsmatch. Logan gick en uppmärksammad match mot brittiska YouTube-stjärnan KSI i november 2019 som han förlorade via delat domslut. Jake besegrade i sin tur YouTube-profilen AnEsonGib via TKO i slutet av januari 2020.

Nu står det klart att Jake kommer att gå sin andra professionella match då han tar sig an den före detta NBA-spelaren Nate Robinson. Matchen tar vid på samma matchkort där Mike Tyson gör sin comeback mot Roy Jones Jr.

Galan tar vid den 12 september i år.

 – Jag vill visa att jag är en idrottsman i världsklass, sade Robinson. Jag spelade college-fotboll, spelade i NBA i 11 år och jag ser fram emot att ge mig in i boxningsvärlden. Jake Paul, jag är redo att ryka ihop!


 – Jag ser fram emot att gå in i ringen och ta mig an en elitidrottare, sade Jake Paul. Men missta er inte, den 12 september kommer Nate att snabbt åka i mattan!

Såhär såg det ut när Jake slogs sist.


Relaterat till Mike Tyson och YouTube-stjärnan Jake Paul:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara