Video: Här knockas YouTube-kändisen Logan Paul – av UFC-fighter

✔ Logan Paul ger Paulo Costa en fläskläpp ✔ Prisas för sin insats

YouTube-kändisen Logan Paul är intresserad av att göra sig ett namn som fighter men kan ha tagit sig vatten över huvudet då han utmanade UFC-fighter Paulo Costa. I sin senaste video visar 24-åriga Paul för sina 25 miljoner följare hur han brottas och slutligen sparras med “The Eraser” Costa.

Det hela slutar dock med att Costa landar en rejäl höger som skickar Logan till mattan. Efter deras träning så får Logan massor av beröm från Costa och hans tränare:

 – Du ska syssla med MMA, helt klart. Du vet hur man slåss, sade Costas tränare

– 90% av dem som tränar MMA, de har bra teknik men saknar kämparglöd och hjärta. Du har båda, tillade Costa.

Logan har gått två mycket uppmärksammade boxningsmatcher mot YouTube-stjärnan KSI. Den första slutade oavgjort men returmatchen, som var en professionell boxningsmatch, vanns av KSI via delat domslut.

Logan har en bakgrund som brottare och har vid flera tillfällen sagt att han är intresserad av att tävla i MMA. På grund av sin stora följarskara så har hans uttalanden skapat stor uppståndelse och Bellator-fighter Dillon Danis har vid flera tillfällen sagt att han är villig att möta honom i buren.

Kolla in Logans träning med Costa, vi har spolat fram till den delen i videon nedan:Missa inte: Conor McGregor rasar mot kvinnoföraktet – från Khabibs lagkamrat 

 

Skulle du vilja se Logan Paul i UFC?

 

Kategorier
Senaste NyttUnderhållning

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara