Ytterligare några hundra miljoner? McGregor utmanas av Pacquiao

Manny Pacquiao vill bli nästa man att möta UFCs lättviktsmästare Conor McGregor.

Conor McGregor må vara i blåsvädret efter skandalen i Dublin där han bland annat knuffade domaren och slog en funktionär, men det hindrar inte den irländska lättviktsmästaren från att fortsätta bli utmanad av kampsportsvärldens främsta.

Pacquiao vs. McGregor?

Thanksgiving är i full gång och överallt postar MMA-stjärnor sina bilder från festligheterna. Några tar dock inte paus från jobbet och försöker istället säkra matcher.

En av dem är 38-åriga boxningslegenden Manny Pacquiao som tog tillfället i akt att sträcka ut en hand till UFCs lättviktsmästare Conor McGregor:

Happy Thanksgiving! Stay fit my friend. #realboxingmatch #2018 @thenotoriousmma

A post shared by Manny Pacquiao (@mannypacquiao) on

Har förlorat två av fyra matcher

Sedan 2015 har Pacquiao gått fyra matcher och förlorat två av dem mot Floyd Mayweather Jr. och nu senast Jeff Horn.

Med största sannolikhet är Pacquiao ute efter en rejäl lönedag då mötet mellan McGregor och Mayweather den 26 augusti är en av de mest lukrativa matcherna genom tiderna.

McGregor är numera 0-1 i sin boxningskarriär men det mesta tyder på att han kommer att göra en comeback till MMA innan han på nytt stiger in i boxningsringen.

Läs mer:

 

Vill du se Pacquiao vs. McGregor?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara