Zabit Magomedsharipov klar för delad huvudmatch i Boston

✅ Zabit Magomedsharipov är obesegrad i UFC

Zabit Magomedsharipov har gjort supersuccé i UFC. Han gjorde sin UFC-debut i september 2017 och har sedan debuten vunnit fem raka matcher och är fortsatt obesegrad i organisationen. Hans största vinst hittills i UFC kom i hans senaste match mot Jeremy Stephens.

Nu får Magomedsharipov chansen att synas på den stora plattformen ESPN, när han i den delade huvudmatchen på UFC on ESPN 6: Weidman vs. Reyes tar sig an hemmasonen Calvin Kattar. Detta rapporterar ESPN.com.

Kattar kommer till matchen med två raka vinster sedan förlusten mot Renato Moicano i slutet av förra året. Kattar har ett UFC-facit på 4-1 och besegrade senast Ricardo Lamas via avslut i första ronden.

Galan går av stapeln den 18:e oktober i TD Garden. I huvudmatchen gör forne mellanviktsmästaren Chris Weidman sin debut i lätt tungvikt. Där tar han sig an den obesegrade Dominick Reyes som är obesegrad i elva raka matcher.

Matchkort för UFC on ESPN 6: Weidman vs. Reyes

 • Lätt tungvikt: Chris Weidman  vs.  Dominick Reyes
 • Fjädervikt: Zabit Magomedsharipov  vs.  Calvin Kattar
 • Flugvikt (d): Maycee Barber  vs.  Gillian Robertson
 • Mellanvikt: Eric Spicely  vs.  Brendan Allen

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...